Libnet.ro
UNICEF

14:00

LIVE TEXT Europa League: Copenhaga - Steaua 0-0 (prima repriza)

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT Europa League: Copenhaga - Steaua 0-0 (prima repriza)

Steaua Bucuresti joaca in aceasta seara in Danemarca un meci decisiv pentru calificarea din grupele Europa League. Steaua conduce grupa cu 10 puncte dar in aceasta seara trebuie sa nu piarda la Copenhaga sau poate pierde la un gol diferenta dar nu cu 1-0. min 27: Actiune in viteza Steaua pe partea dreapta, centrare buna, dar Tanase este blocat in momentul sutuluimin 25: O prima ocazie a Stelei. Rusescu suteaza periculos de la peste 30 de m, dar mingea trece usor peste poartamin 23: Danezii au un atac mai consistent insa apararea stelista rezolva fara problememin 14. Steaua este mai prezenta in joc, dar fara a fi periculoasa insa. Meciul este unul de tatonare pana in acest momentStuttgart - Molde 0-0live text. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Europa League: Copenhaga - Steaua 1-1 (rezultat final). Steaua se califica in primavara europeana de pe primul loc/ Eurogol Rusescu

Steaua se afla la egalitate 0-0 pe terenul celor de la Copenhaga, scor la care echipa noastra este calificata de pe primul loc al grupei, in conditiile in care in celalalt meci al grupei Stuttgart - Molde se inregistreaza acelasi scor. Am asistat la o prima repriza echilibrata, fara ocazii mari de gol in care Steaua a parut a fi echipa care a presat mai mult. Stelistii conduc grupa cu 10 puncte si se califica in primavara europeana daca in aceasta seara nu pierde la Copenhaga sau poate pierde la un gol diferenta dar nu cu 1-0 vezi clasamentul in text). FINAL DE PARTIDA Romania are doua echipe in primavara Europa league: Steaua si CFR Clujmin 90: Copenhaga preseaza pentru golul doi care i-ar aduce calificarea in fata lui Stuttgartmin 87: Gol Copenhaga. Centrare din partea dreapta, Vetokele scapa de marcajul lui Chiriches si inscrie din careul micmin 72: GOOOL STEAUA. Golul serii reusit de Rusescu care suteaza imparabil din 25 de metri lateral dreapta si mingea poposeste la vinclul portii lui ChristensenStuttgart - Molde 0-1 rezultat final).

LIVE TEXT Europa League: Copenhaga - Steaua 0-1 (repriza secunda). Tanase a fost eliminat in min 49

Steaua se afla la egalitate 0-0 pe terenul celor de la Copenhaga, scor la care echipa noastra este calificata de pe primul loc al grupei, in conditiile in care in celalalt meci al grupei Stuttgart - Molde se inregistreaza acelasi scor. Am asistat la o prima repriza echilibrata, fara ocazii mari de gol in care Steaua a parut a fi echipa care a presat mai mult. Stelistii conduc grupa cu 10 puncte si se califica in primavara europeana daca in aceasta seara nu pierde la Copenhaga sau poate pierde la un gol diferenta dar nu cu 1-0 vezi clasamentul in text). Repriza secundamin 71: Parada extraordinara a lui Tatarusanu care respinge mingea trimisa cu capul de catre Jorgensen din 6 m. Steaua rezista tot mai greu. min 69: Copenhaga domina in aceste momente avand trei atacuri succesivemin 67: Ocazie uriasa pentru Copenhaga. Tatarusanu iese prost pe o lovitura de colt, iar mingea trimisa de Cornelius ajunge la Sigurdsson care trimite peste poarta din 7 metrimin 49: Tanase ia al doilea cartonas galben si este eliminat. Tanase patrunde in careu, este agatat si cade, dar arbitrul considera ca a simulat. Steaua ramane in 10 oameniStuttgart - Molde 0-1 repriza secunda)live text.

LIVE TEXT Europa League: Copenhaga - Steaua 0-0 (pauza). In grafic pentru primavara europeana

Steaua se afla la egalitate 0-0 pe terenul celor de la Copenhaga, scor la care echipa noastra este calificata de pe primul loc al grupei, in conditiile in care in celalalt meci al grupei Stuttgart - Molde se inregistreaza acelasi scor. Am asistat la o prima repriza echilibrata, fara ocazii mari de gol in care Steaua a parut a fi echipa care a presat mai mult. Stelistii conduc grupa cu 10 puncte si se califica in primavara europeana daca in aceasta seara nu pierde la Copenhaga sau poate pierde la un gol diferenta dar nu cu 1-0 vezi clasamentul in text). min 45: Final de reprizamin 42: Sut pe langa a lui Latovlevici in urma unei lovituri de coltmin 40: Sut periculos de la distanta al lui Claudemirmin 31: Ocazie mare Steaua. Centrare Adi Popa, danezii resping gresit, iar Nikolic este aprope de a relua in poarta goala din 7 m, dar nu reuseste sa atinga balonul. Stuttgart - Molde 0-1 pauza)live text.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )