Libnet.ro
UNICEF

05:30

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti LIVE TEXT pe site-ul www. romanialibera. ro pentru a afla cele mai importante declaratii ale presedintelui. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti pe site-ul romanialibera. ro principalele declaratii de presa ale lui Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor.

Presedintele Traian Basescu, la cumparaturi: Painea nu s-a ieftinit. Costa la fel ca inainte

Presedintele Traian Basescu a fost surprins la cumparaturi, intr-un hypermarket din nordul Capitalei. La iesire, presedintele a declarat, pentru reporterul Antena 3, Ionut Cristache, ca el a iesit la.

SONDAJ: Romanii il sustin pe Victor Ponta in disputa cu presedintele Traian Basescu privind bugetul

Cei mai multi romani il sustin pe premierul Victor Ponta in disputa cu presedintele Traian Basescu privind bugetul pe 2014, arata intr-un sondaj realizat de CSCI. Totodata, cei mai multi dintre cei.

Ora 18:30 Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa marti, de la ora 18:30, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

LIVE TEXT Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Azi Parlamentul a compromis Romania. Voi respinge modificarile

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa marti, de la ora 18:30, informeaza Administratia Prezidentiala. Basescu: Se mai intampla o traznaie, un nou aliniat prin care se prevede ca suspendarea cursului prescriptiei produce efecte fata de toti participantii la infractiune, chiar daca actul priveste doar un faptuitor. Daca un membru al Parlamentului nu primeste aprobare de ridicare a imunitatii, nimeni din grupul infractional nu mai poate fi anchetat. ] Pare o prevedere cu dedicatieHotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat, nu am nimic cu acest buget/ Am luat nota de declaratia premierului privind acciza, arata ca putem construi un dialog in continuare

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului.

VIDEO Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului. Basescu: E rau cu statul de drept, o luam inapoi.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )