Libnet.ro
UNICEF

23:00

LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul va incepe la ora 02:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Pregatiti pentru Halep? :) In 15 minute incepe o noua aventura spre varful WTA pentru Simona Halep. Haideti sa comentam impreuna partida, jocul si atmosfera. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: ora 02.00. Sansa unei victorii mari in fata americancei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, in noaptea de miercuri spre joi, ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: miercuri seara. Sansa unei victorii mari in fata americancei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, miercuri seara, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

WTA Miami: Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens miercuri

Meciul Simonei Halep favorita numarul trei) cu Sloane Stephens locul 45 WTA) din sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami se va disputa miercuri. In aceeasi zi se va juca si intalnirea Serena Williams 1) vs Sabine Lisicki 27).

LIVE Simona Halep - Sloane Stephens in sferturi la Miami (2:00)

Simona Halep joaca in sferturile de finala de la Miami, contra luiSloane Stephens, joi dimineata de la ora 2:00.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-3; 7-5 Mental de fier/ Simona este in sferturi cu Stephens/ Meci foarte greu si o revenire incredibila in setul doi

Simona Halep a reusit o victorie fantastica in fata italiencei Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, si se califica in sferturi unde o va intalni pe americanca S. Stephens. Partida a fost una spectaculoasa, cu lovituri incredibile si multe rasturnari de situatie vezi live text). Daca primul set a fost dominat de o Halep mai constanta, in setul doi am asistat probabil la cea mai spectaculoasa revenire a Simonei tinand cont si de calitatea excelenta a jocului prestat de Pennetta, un set doi pe care italianca nu-l va uita multa vreme si nu va intelege cum a fost posibil sa-l piarda de la 5-2. vezi video cu cele mai spectaculoase schimburi de mingi.

WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta se va juca marti dimineata, de la ora 04:00

Organizatorii turneului WTA de la Miami au anuntat programul zilei de marti, iar meciul dintre Simona Halep si Flavia Pennetta din optimi) se va disputa marti dimineata, de la ora 04:00 ora Romaniei).

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi se va disputa de la ora 18:00

Simona Halep cap de serie numarul trei) o va intalni pe Camila Giorgi locul 37 WTA) in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul de pe Grandstand va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00 si in direct pe Dolcesport 1.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Simona Halep favorita numarul trei) a reusit sa se califice in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Camila Giorgi Italia - locul 37 WTA). A fost 6-4, 7-5 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 29 de minute.

Miami 2015: Avancronica Simona Halep vs Sloane Stephens, meciuri de cinci stele pe zgura si hard

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3 si Sloane Stephens, 45 WTA, doua jucatoare exponentiale ale noii generatii, se intalnesc, joi dimineata, in sferturile turneului de la Miami. Partida ramane una a surprizelor, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )