Libnet.ro
UNICEF

06:00

LIVE VIDEO Parlamentul European dezbate situatia din Ungaria. Viktor Orban, in fata europarlamentarilor

Hotnews Hotnews,
 LIVE VIDEO Parlamentul European dezbate situatia din Ungaria. Viktor Orban, in fata europarlamentarilor

Parlamentarii europeni dezbat miercuri de la ora 16. 00 situatia critica din Ungaria, tara in care Opozitia si societatea civila denunta incalcari flagrante ale drepturilor fundamentale de catre partidul de guvernamant, Fidesz. Premierul Viktor Orban vorbeste in plenul PE si va raspunde intrebarilor. La dezbaterea din PE participa si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. continuă pe Hotnews

VIDEO Parlamentul European au dezbatut situatia din Ungaria. Viktor Orban, in fata europarlamentarilor

Parlamentarii europeni dezbat miercuri de la ora 16. 00 situatia critica din Ungaria, tara in care Opozitia si societatea civila denunta incalcari flagrante ale drepturilor fundamentale de catre partidul de guvernamant, Fidesz. Premierul Viktor Orban vorbeste in plenul PE si va raspunde intrebarilor. La dezbaterea din PE participa si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

VIDEO Comisia pentru Libertati Civile din Parlamentul European dezbate raportul MCV pentru Romania si Bulgaria

Comisia pentru Libertati Civile din Parlamentul European LIBE) dezbate marti raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania si Bulgaria.

Be EU: Raportul MCV pentru Romania, dezbatut in Parlamentul European

Comisia pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne din Parlamentul European dezbate astazi raportul MCV pentru Romania si Bulgaria. La 10 ani de MCV, se discuta felul in care au evoluat.

Presedintele Universitatii Central-Europene cere ajutorul UE in Parlamentul European

Conducatorul universitatii cu sediul in Ungaria infiintate de filantropul american George Soros a indemnat marti Uniunea Europeana UE) sa sprijine lupta impotriva unei noi legi care, acuza el, vizeaza sa inchida institutia de invatamant, relateaza The Associated Press.

Parlamentul European va incepe procedurile pentru ridicarea imunitatii lui Marine Le Pen

Parlamentul European a inceput procedurile care ar putea conduce la ridicarea imunitatii lui Marine Le Pen, candidat la alegerile prezidentiale din Franta si fost lider al Frontului National, in cadrul unei anchete privind presupuse fraude comise cu fonduri ale UE, informeaza Reuters citat de Mediafax.

Be EU: Cazul romancelor exploatate in Sicilia, dezbatut in Parlamentul European

Sunt in jur de 7. 500 de romance care sunt tinute in conditii de sclavie in Sicilia, Italia, iar acum a venit momentul sa se discute si in Parlamentul European despre acest.

CEDO este asteptata sa se pronunte marti in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) este asteptata sa se pronunte, marti, in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca spera intr-o hotarare echilibrata care sa inteleaga conditiile concrete din penitenciarele din tara noastra, potrivit news. ro.

CEDO este asteptata sa se pronunte astazi in legatura cu decizia referitoare la situatia din penitenciarele din tara noastra

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) este asteptata sa se pronunte, marti, in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca spera intr-o hotarare echilibrata care sa inteleaga conditiile concrete din penitenciarele din tara noastra.

CEDO se pronunta marti pe decizia pilot referitoare la situatia din penitenciare; sper intr-o decizie echilibrata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, in cadrul dezbaterilor din Comisia Juridica a Senatului privind legea gratierii, ca va veni in cateva zile cu proiectul de lege privind modificarea Codului Penal si a anuntat ca marti Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) se va pronunta in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciare.

Tudore Toader: Astept cu interes decizia CEDO cu privire la situatia din penitenciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca asteapta cu interes decizia-pilot a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO)de marti referitoare la situatia din penitenciare si sustine ca Executivul a lu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )