Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO TEXT Marsul pentru Basarabia in Bucuresti/ Circa 5.000 de persoane se indreapta spre Palatul Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 LIVE VIDEO TEXT Marsul pentru Basarabia in Bucuresti/ Circa 5.000 de persoane se indreapta spre Palatul Parlamentului

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, au anuntat organizatorii, care au spus ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. HotNews. ro va tine la curent cu principalele evenimente de la manifestatieClick pe poza din dreapta pentru fotogalerie. Intra in material pentru o transmisiune LIVE VIDEO UPDATE Ora 15. 50 In jur de 5. 000 de persoane continua marsul spre Izvor, multmii i se alatura si alti oameni pe parcursul traseului. Multimea a ajuns la intersectia cu Bd. Regina Elisabeta. Ora 15. 30 Multimea a ajuns la intersectia cu Piata Amzei si continua scandarile: Ale, ale, Chisinau si Bucuresti, doua inimi romanesti! si Unire!Ora 15. 15 Participantii s-au oprit la intersectia Calea Victoriei cu Bd. Dacia si scandeaza Unire! . continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO TEXT Marsul pentru Basarabia in Bucuresti/ La ora 14 se adunasera 1.300 de oameni: Vrem unirea!

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, au anuntat organizatorii, care au spus ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. HotNews. ro va tine la curent cu principalele evenimente de la manifestatieClick pe poza din dreapta pentru fotogalerie. Intra in material pentru o transmisiune LIVE VIDEO UPDATE Ora 14. 35 La miting a venit si Stegarul Dac, cunoscut ca urmare a prezentei sale la protestele din piata Universitatii de anul trecut. Un grup de oameni a strigat jos PNL la aparitia sa referire la faptul ca stegarul este membru PNL)Ora 14. 20 Sunt circa 1. 300 de oameni si continua sa vina. Ora 14. 00 Ale, ale, Chisinau si Bucuresti, doua inimi romanesti! Basarabia, pamant romanesc! scandeaza participantii. Acestia agita steagul romanesc, batand din tobe si ridicand pancarte cu Vrem Unirea.

LIVE VIDEO TEXT Marsul pentru Basarabia in Bucuresti/ Peste 5.000 de persoane au ajuns la Palatul Parlamentului

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, au anuntat organizatorii, care au spus ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. HotNews. ro va tine la curent cu principalele evenimente de la manifestatieClick pe poza din dreapta pentru fotogalerie. Intra in material pentru o transmisiune LIVE VIDEO UPDATEOra 16. 55 La miting au mai ramas cateva sute de persoane, iar organizatorii indeamna participantii sa se indrepte spre metrou. Organizatorii ii multumesc lui Teodor Maries pt sprijinul acordat. Ora 16. 45 De la microfon: Cea mai scurta cale de integrare este unirea. Trebuie sa ne rupem e Rusia. Ora 16. 40 Acum pe scena este invitat fostul prim ministru moldovean, Mircea Druc: Dvs. ziceti aducem Basarabia acasa, aduceti-o. Unirea este ireversibila. Din punctul meu de vedere unirea s-a infaptuit. Ora 16. 30 Pe scena improvizata in parcul Izvor a urcat Alexandru Ciubotaru, un fost participant din Chisinau la concursul Vocea Romaniei, care a cantat.

LIVE TEXT Marsul pentru Basarabia in Bucuresti. Cateva mii de oameni asteptati sa marsaluiasca de la Guvern la Parlament

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, au anuntat organizatorii manifestatiei care mai spun ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. HotNews. ro va tine la curent cu principalele evenimente de la manifestatieClick pe poza din dreapta pentru fotogalerieUPDATE Ora 13. 45 In jur de 100 de persoane s-au strans deja la Guvern si scandeaza Basarabia e Romania. Sunt tineri, majoritatea cu steagul Romaniei. In difuzoare se aude Doamne ocroteste-i pe romani. Intre timp la miting continua sa vina oameni.

VIDEO/FOTOGALERIE Marsul pentru Basarabia in Bucuresti s-a incheiat/ Peste 5.000 de persoane au marsaluit inspre Palatul Parlamentului si au scandat Unire!

Cateva mii de oameni organizatorii sustin ca la un moment dat au fost 10. 000) au manifestat duminica pentru unirea Basarabiei cu Romania. Ei au organizat un mars, intre orele 15. 00, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), iar in Parcul Izvor au improvizat o scena unde a vorbit, printre altii, fostul premier moldovean Mircea Druc, si au desfasurat steagul tricolor de 1. 200 de mp, cusut la Chisinau. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT desfasurarea mitinguluiClick pe poza din dreapta pentru fotogalerie---------------------------Ora 17. 15 In parcul Izvor au mai ramas cateva persoane cu steagul Romaniei. Mitingul a luat sfarsit. Ora 17. 10 Oamenii scandeaza uniti salvam toata Romania, in timp ce mare parte a participantilor pleaca spre metrou. De la un megafon a fost lansat indemnul: cine e impotriva proiectului de la Rosia Montana e asteptat in piata Universitatii. Ora 17. 00 Participantii au desfasurat steagul adus de la Chisinau si se indreapta spre metrou.

Circa 100 de basarabeni vor participa duminica la Marsul pentru Basarabia in Bucuresti. Cateva mii de oameni asteptati sa marsaluiasca de la Guvern la Parlament

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, anunta organizatorii manifestatiei care mai spun ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova.

Marsul pentru Basarabia in Bucuresti. Cateva mii de oameni asteptati sa marsaluiasca de la Guvern la Parlament

Circa 100 de basarabeni care au cusut timp de trei saptamani un steag tricolor de 1. 200 de mp vin duminica la Bucuresti pentru a participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor), cu incepere de la ora 14:00, au anuntat organizatorii manifestatiei care mai spun ca asteapta circa 10. 000 de perticipanti. Mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania are loc cu o luna inainte de Summitul de la Vilnius, decisiv pentru integrarea europeana a Republicii Moldova.

Circa 2.000 de persoane participa in Capitala la Marsul pentru Basarabia

Aproximativ 2. 000 de persoane participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor).

Mii de persoane participa in Capitala la Marsul pentru Basarabia

Mii de persoane participa la Marsul pentru Basarabia, pe traseul Guvernul Romaniei Piata Victoriei) - Palatul Parlamentului Parcul Izvor). ---- * Update 16:17 in jur de 5. 000 de persoane continua marsul spre Izvor, multimii alaturandu-se si alti oameni pe parcursul traseului, potrivit HotNews. ro.

LIVE TEXT Un nou miting de protest impotriva proiectului Rosia Montana in Capitala. Sute de persoane s-au strans deja la Universitate. Marsul va ajunge la Parlament

Comunitatea Uniti Salvam anunta pe Facebook o noua runda a protestelor duminica in familie, a opta, impotriva proiectului de la Rosia Montana. Protestatarii urmeaza sa se stranga la ora 16. 00 in Piata Universitatii si sa plece in mars inspre Parlament. ________Ora 16. 50 Au inceput sa vina la Universitate mai multe grupuri de participanti de la marsul pentru Basarabia. In acest moment, in Piata Universitatii, zona Fantanii, sunt rasfirati in jur de 400 oameniOra 16. 35 Circa 200 de persoane s-au strans pana la aceasta ora la Universitate, iar oamenii continua sa vinaHotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestului.

VIDEO La Bucuresti a inceput Marsul Unirii Basarabiei cu Romania. Tinerii au intins un tricolor de 400 de metri pe Calea Victoriei

La Bucuresti a inceput Masul pentru Basarabia, o manifestatie stradala care si-a propus sa devina cel mai mare mars unionist facut vreodata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )