Libnet.ro
UNICEF

07:00

LIVETEXT Dnepr-Pandurii.Meci de palmares pentru gorjenii in Ucraina

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Dnepr-Pandurii.Meci de palmares pentru gorjenii in Ucraina

De la ora 22. 05 urmariti pe www. adevarul. ro, in format livetext, partida Dnepr-Pandurii, penultimul meci european al gorjenilor din actualul sezon. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Dnepr-Pandurii 0-0. Meci de palmares pentru gorjenii in Ucraina

De la ora 22. 05 urmariti pe www. adevarul. ro, in format livetext, partida Dnepr-Pandurii, penultimul meci european al gorjenilor din actualul sezon.

LIVETEXT Dnepr-Pandurii 1-0. Kalinic deschide scorul cu largul concurs al fundasilor gorjeni

De la ora 22. 05 urmariti pe www. adevarul. ro, in format livetext, partida Dnepr-Pandurii, penultimul meci european al gorjenilor din actualul sezon.

LIVETEXT Dnepr-Pandurii 1-0. Kalinic deschide scorul, cu largul concurs al fundasilor gorjeni

De la ora 22. 05 urmariti pe www. adevarul. ro, in format livetext, partida Dnepr-Pandurii, penultimul meci european al gorjenilor din actualul sezon.

VIDEO Au jucat curajos, dar cu ce folos?! Dnepr-Pandurii 4-1.Gorjenii raman fara victorie in Europa League

Desi a jucat curajos in Ucraina, Pandurii a pierdut clar partida cu Dnepr, scor 1-4, in etapa a V-a a grupelor Europa League. Ultimul meci din grupe, cu Pacos Ferreira, pe teren propriu, reprezinta ultima sansa pentru gorjeni pentru a cunoaste gustul victoriei la prima participare in cupele europene.

LIVE Dnepr - Pandurii: ora 22.00. Gorjenii nu predau armele desi au ratat saisprezecimile ...

Clubul Pandurii Targu Jiu intalneste, in acesta seara, de la ora 22. 05, formatia ucraineana, Dnepr, in penultima etapa a grupelor Ligii Europa. Cu toate ca nu mai au nicio sansa la calificarea in saisprezecimi gorjenii nu vor sa depuna armele, iar evolutia lor va avea un impact direct asupra coeficintului UEFA acordat Romaniei. Dnepr - Pandurii este transmis, de la ora 22. 00, pe ProTV, iar scorul si cele mai importante faze le puteti urmari live pe romanialibera. ro. Pustai va avea cativa .

Liga Europa Dnepr - Pandurii: 4-1 Gorjenii, invinsi la scor in Ucraina!.

Clubul Pandurii Targu Jiu a intalnit, marti seara, de la ora 22. 05, formatia ucraineana, Dnepr, in penultima etapa a grupelor Ligii Europa. Gorjenii au suferit una dintre cele mai categorice infrangeri din ultimul an, pierzand cu ucrainenii, scor 4-1. Dnepr - Pandurii este transmis, de la ora 22. 00, pe ProTV, iar scorul si cele mai importante faze le puteti urmari live pe romanialibera. ro. Min 89 GOL Dnepr: Kravchenko Min 86 GOL Dnepr: Shakhov inscrie si el Min 70 GOOOL Pandurii: Eric .

LIVE Dnepr - Pandurii: 1-0 Gorjenii nu au predat inca armele. PAUZA.

Clubul Pandurii Targu Jiu intalneste, in acesta seara, de la ora 22. 05, formatia ucraineana, Dnepr, in penultima etapa a grupelor Ligii Europa. Cu toate ca nu mai au nicio sansa la calificarea in saisprezecimi gorjenii nu vor sa depuna armele, iar evolutia lor va avea un impact direct asupra coeficintului UEFA acordat Romaniei. Dnepr - Pandurii este transmis, de la ora 22. 00, pe ProTV, iar scorul si cele mai importante faze le puteti urmari live pe romanialibera. ro. Min 45 PAUZA Min 12 GOL .

LIVE Dnepr - Pandurii: 2-0 Zozulya isi trece si el numele pe tabela de marcaj. Repriza a doua.

Clubul Pandurii Targu Jiu intalneste, in acesta seara, de la ora 22. 05, formatia ucraineana, Dnepr, in penultima etapa a grupelor Ligii Europa. Cu toate ca nu mai au nicio sansa la calificarea in saisprezecimi gorjenii nu vor sa depuna armele, iar evolutia lor va avea un impact direct asupra coeficintului UEFA acordat Romaniei. Dnepr - Pandurii este transmis, de la ora 22. 00, pe ProTV, iar scorul si cele mai importante faze le puteti urmari live pe romanialibera. ro. Min 63 Cartonas GALBEN: .

LIVE Dnepr - Pandurii: 1-0 Ucrainienii deschid scorul.

Clubul Pandurii Targu Jiu intalneste, in acesta seara, de la ora 22. 05, formatia ucraineana, Dnepr, in penultima etapa a grupelor Ligii Europa. Cu toate ca nu mai au nicio sansa la calificarea in saisprezecimi gorjenii nu vor sa depuna armele, iar evolutia lor va avea un impact direct asupra coeficintului UEFA acordat Romaniei. Dnepr - Pandurii este transmis, de la ora 22. 00, pe ProTV, iar scorul si cele mai importante faze le puteti urmari live pe romanialibera. ro. Min 12 GOL Dnepr: Kalinic .

LIVE Europa League Dnepr-Pandurii (22:05)

Urmariti astazi, incepand de la ora 22:05, penultimul meci al pandurilor in Grupa E a Europa League impotriva ucrainenilor de la Dnepr Dnepropetrovsk. In tur, Dnepr s-a impus la limita, scor 1-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )