Libnet.ro
UNICEF

20:00

Livia Stanciu: Acuzatiile ca judecatorii reactioneaza la comenzi politice sunt deosebit de grave si neadevarate (VIDEO)

B1 B1,
Livia Stanciu: Acuzatiile ca judecatorii reactioneaza la comenzi politice sunt deosebit de grave si neadevarate (VIDEO)

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a afirmat, joi, ca acuzatiile ca judecatorii reactioneaza la comenzi politice sunt neadevarate. Acuzatiile care se incearca ca. continuă pe B1

Livia Stanciu: Acuzatiile ca judecatorii reactioneza la comenzi politice sunt deosebit de grave si neadevarate (VIDEO)

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a afirmat, joi, ca acuzatiile ca judecatorii reactioneaza la comenzi politice sunt neadevarate. Acuzatiile care se incearca ca.

Livia Stanciu, presedinte ICCJ: Ponta, declaratii inadmisibile, in cazul Nastase.

Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a spus, joi dimineata ca se indesesc atacurile la justitie, iar premierul Victor Ponta a facut declaratii inadmisibile cu privire la justitie, in cazul Adrian Nastase. Nu-i este permis premierului Romaniei sa faca aprecieri privind actul de justitie. Sa lase judecatorii sa-si faca treaba. Declaratiile sale duc la decredibilizarea justitiei. Declaratiile premierului afecteaza independenta justitiei, inducand in randul populatiei .

Livia Stanciu, presedinte ICCJ: Ponta, declaratii inadmisibile in cazul Nastase.

Adrian Bordea: Cer politicului o atitudine rezervata. Conform raportului de inspectie judiciara, declaratiile politicului afecteaza justitia si induc un sentiment de nesiguranta. Raportul este luat in discutie in sedinta CSM de joi. --- Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a spus, joi dimineata, ca se indesesc atacurile la justitie, iar premierul Victor Ponta a facut declaratii inadmisibile cu privire la justitie, in cazul Adrian Nastase. Nu-i este permis .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )