Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liviu Dragnea il critica, voalat, pe presedintele Romaniei: Cine conduce Romania? Nu stiu! intrebarea asta e pe buzele tuturor

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea il critica, voalat, pe presedintele Romaniei: Cine conduce Romania? Nu stiu! intrebarea asta e pe buzele tuturor

Invitat in platoul postului de televiziune B1 TV, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a profitat de ocazie pentru a mai lansa un atac la adresa sefului statului, Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, atac la Liviu Dragnea: Vorbeste de funie in casa spanzuratului. ii amintesc ca este condamnat penal definitiv

Liderul USR Nicusor Dan ii raspunde lui Liviu Dragnea, dupa acuzatia ca partidul pe care il conduce ar strange semnaturi cu ajutorul PNL. Presedintele PSD Liviu Dragnea ne-a acuzat ca.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Listele le semnez eu, iar grila este foarte dura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ziaristul Alexandru Cautis, care a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta, nu se afla deocamdata pe listele de candidati ale partidului. Nici dl Cautis, nici dna Lavinia Sandru. Am vazut si eu ca se da ca stire . ) Listele le semnez eu si grila este foarte dura, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, despre scandalul Ghita-Kovesi: Sunt doar niste afirmatii ale unui domn inainte sau dupa ce iese de la Parchet cu un stick in mana. Atat (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de joi a emisiunii Dosar de Politician. Acesta a fost invitat sa vorbeasca despre scandalulul.

Liviu Dragnea cere Guvernului Ciolos sa se implice urgent in criza inundatiilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, cere Guvernului condus de Dacian Ciolos sa se implice urgent in criza inundatiilor, pentru a salva vietile oamenilor si a proteja, pe cat posibil, bunurile acestora.

Liviu Dragnea, lucrat din interiorul PSD?

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea sustine ca in ultimele zile de mandat, anumiti parlamentari, care cred ca nu vor mai fi pe liste, incep sa aiba alte puncte de vedere, putin diferite, de.

Sedinta Camerei Deputatilor, suspendata din lipsa de cvorum. Liviu Dragnea acuza PNL ca a sacrificat dezbaterea unor legi pentru a salva onoarea nereperata a Ralucai Pruna/ Nicolaescu (PNL) raspunde si da vina pe nesimtirea PSD-ului

Sedinta de marti a Camerei Deputatilor a fost suspendata din lipsa de cvorum, dupa ce liberalii au boicotat dezbaterea motiunii impotriva ministrului Justitiei. Liviu Dragnea a acuzat PNL ca a sacrificat dezbaterea unor legi aflate pe ordinea de zi, inclusiv legea privind conversia creditelor din franci elevetieni in lei, adoptata luni in comisii, pentru a salva onoarea nereperata a Ralucai Pruna. UPDATE Liderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu, a reactionat si a precizat ca votul trebuia sa aiba loc la ora 15. 30, cand liberalii erau pregatiti sa participe pentru a vota legile aflate pe ordinea de zi, dupa motiune. El a acuzat PSD pentru faptul ca voturile pe legi, intre care si conversia creditelor in franci elvetieni, pe nesimtirea PSD-ului.

Efectele ascunse ale eliminarilor de taxe propuse de Liviu Dragnea: TVR si RRA trec sub controlul guvernului prin desfiintarea taxei radio-tv

PSD a propus prin vocea presedintelui Liviu Dragnea un proiect de lege care prevede eliminarea a 102 taxe nefiscale. Acesta initiativa a fost depusa la Parlament si in caz de aprobare ar urma sa intre.

Radu Banciu, despre programul de guvernare prezentat de Liviu Dragnea: Din pacate sunt doar niste promisiuni. 102 taxe sterse dintr-o data. Dar de ce le plateam pana acum?

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre programul de guvernare prezentat de Liviu Dragnea. Desi campania electorala nu a inceput inca, liderul.

Radu Banciu, despre programul electoral prezentat de Liviu Dragnea: Din pacate, sunt doar niste promisiuni. 102 taxe sterse dintr-o data. Dar de ce le plateam pana acum? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre programul electoral prezentat de Liviu Dragnea. Desi campania electorala nu a inceput inca, liderul PSD.

Liviu Dragnea ia in calcul depunerea unei motiuni impotriva Ralucai Pruna: Mi se pare grav ca un membru al Guvernului afirma public ca a mintit judecatorii CEDO

Liviu Dragnea, liderul PSD ia in calcul depunerea unei motiuni pe justitie in urma scandalului in care a fost implicate Raluca Pruna. Seful PSD a afirmat ca un astfel de incident in care un membru al guvernului afirma public ca a mintit judecatorii CEDO.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )