Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumul: Sunt absolut convins de nevinovatia mea. Nu exista nicio proba serioasa, doar un sir de afirmatii, consideratii, deductii, presupuneri

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumul: Sunt absolut convins de nevinovatia mea. Nu exista nicio proba serioasa, doar un sir de afirmatii, consideratii, deductii, presupuneri

Inalta Curte de Casatie si Justitie se va pronunta pe 6 mai in dosarul Referendumul. Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, isi sustine insa nevinovatia. Dragnea spune ca impotriva sa nu. continuă pe B1

Dragnea, despre dosarul referendumului: Am emotii, dar cred ca instanta nu are vreo proba serioasa

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, a declarat, marti, ca are emotii in legatura cu sentinta pe care instanta suprema o va da miercuri in dosarul Referendumului, insa este absolut convins de nevinovatia sa si crede ca nici instanta nu a identificat vreo proba serioasa.

Liviu Dragnea afla, miercuri, VERDICTUL in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) se va pronunta, miercuri, in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Laurentiu Mihu: in cei 25 de ani de democratie Romania a mers autist inainte sub apasarea unui paradox: e o tara corupta, dar fara corupti. Liviu Dragnea a fost deja condamnat!

Pe 6 mai 2015 se va da un prim verdict in cazul lui Liviu Dragnea care este anchetat in dosarul fraudarii referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu in 2012. Jurnalistul Laurentiu Mihu, intr-un articol.

Ce spune Ponta despre dosarul primarului Nichita

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu acordat B1 Tv, referitor la dosarul primarului PSD Gheorghe Nichita, ca edilul va face un pas in spate in partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )