Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Dragnea, despre inlocuirea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Sunt foarte suparat. I-am transmis lui Florin Paslaru ca daca si acum se vor impiedica de proceduri, nu mai poate ramane lider de grup

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre inlocuirea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Sunt foarte suparat. I-am transmis lui Florin Paslaru ca daca si acum se vor impiedica de proceduri, nu mai poate ramane lider de grup

Liviu Dragnea a declarat marti ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a discutat despre un posibil inlocuitor la lui Valeriu Zgonea la conduecrea Camerei Deputatilor. Dragnea a precizat ca o dec. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire, nu a inteles, nu a fost in stare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca presedintele Iohannis reprezinta o dezamagire pentru el din cauza ca acesta a avut sansa sa patroneze realizarea unui proiect de tara serios si nu a dorit acest.

Liviu Dragnea, despre presedintele Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca seful statului Klaus Iohannis este o mare dezamagire dupa ce a avut sansa sa patroneze un proiect de tara sustinut de toate partidele si nu a.

Dragnea: Probabil ca saptamana viitoare, Zorro isi incheie mandatul la Camera Deputatilor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus duminica, la Antena 3, ca Valeriu Zgonea isi va incheia mandatul la Camera Deputatilor, cel mai probabil saptamana viitoare. Probabil ca saptam.

Valeriu Zgonea are zilele numarate in fruntea Camerei Deputilor. Cand doresc social democratii sa numeasca un nou presedinte

Dupa castigarea alegerilor locale, social democratii isi indreapta atentia spre alte probleme, una dintre ele fiind situatia lui Valeriu Zgonea. Membrii partidului isi doresc schimbarea ac.

Liviu Dragnea: Am reflectat, raman presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane la conducerea partidului dupa rezultatele obtinute la alegerile locale de duminica, informeaza Agerpres. Da, am reflectat, raman.

Liviu Dragnea: Voi ramane presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane la conducerea formatiunii social-democrate ca urmare a rezultatelor inregistrate la alegerile locale de duminica, scrie agerpres. Da, am.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta. Ce spune despre viitorul guvern PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea le transmite social-democratilor sa inceteze cu declaratiile privind depunerea unei motiuni de cenzura, cel care insista cel mai mult pe acest subiect fiind fostul premier.

Alegeri locale 2016. Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele. Un elector, despre sansa PSD: Sa stiti ca acum nu mai iese

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la Turnu Magurele la alegerile locale din 5 iunie 2016. Politicianul, care este condamnat penal, a marturisit cu ce ganduri a venit la urne.

Ce spune Liviu Dragnea despre suspendarea presedintelui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca PSD nu este interesat acum de suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Nu ne intereseaza acum sa-l suspendam pe presedintele Klaus.

Liviu Dragnea, la B1 TV: Am aflat de proiectul lui Ponta si Tariceanu de la tv/ Nu sunt copil si il vom sustine daca e bun

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti seara, la B1 TV, ca a aflat de la televizor de proiectul lui Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu de a depune in Parlament un proiect de lege pentru transpunerea in Romania a Directivei europene privind respectarea drepturilor omului si a prezumtiei de nevinovatie. Am aflat de la tv. Nu am fost consultat si nici onorat cu participarea ina cest proiect. Nu sunt copil insa si il vom sustine daca proiectul este bun fiindca util este in mod cert, a declarat Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2387 seconds )