Libnet.ro
UNICEF

00:08

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire, nu a inteles, nu a fost in stare

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire, nu a inteles, nu a fost in stare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca presedintele Iohannis reprezinta o dezamagire pentru el din cauza ca acesta a avut sansa sa patroneze realizarea unui proiect de tara serios si nu a dorit acest. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre presedintele Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca seful statului Klaus Iohannis este o mare dezamagire dupa ce a avut sansa sa patroneze un proiect de tara sustinut de toate partidele si nu a.

Liviu Dragnea, despre inlocuirea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Sunt foarte suparat. I-am transmis lui Florin Paslaru ca daca si acum se vor impiedica de proceduri, nu mai poate ramane lider de grup

Liviu Dragnea a declarat marti ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a discutat despre un posibil inlocuitor la lui Valeriu Zgonea la conduecrea Camerei Deputatilor. Dragnea a precizat ca o dec.

Ce spune Liviu Dragnea despre suspendarea presedintelui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca PSD nu este interesat acum de suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Nu ne intereseaza acum sa-l suspendam pe presedintele Klaus.

Liviu Dragnea respinge din nou ideea motiunii de cenzura: Sa nu generam un rau mai mare. Nu avem garantia ca domnul Iohannis il va nominaliza pe cel pe care noi il vom propune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va analiza impreuna cu liderii ALDE si UNPR oportunitatea introducerii unei motiuni de cenzura, spunand ca schimbarea Guvernului inainte de alegerile parlamentare ar putea genera un rau mai mare, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale

Klaus Iohannis, aflat in vizita la Luxemburg, le-a declarat ziaristilor romani ca o prima evaluare a alegerilor locale arata ca procesul democratic este solid si ireversibil in Romania, acesta a facut declaratii si in legatura cu alegerea pe functii de.

Alegeri locale 2016. Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele. Un elector, despre sansa PSD: Sa stiti ca acum nu mai iese

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la Turnu Magurele la alegerile locale din 5 iunie 2016. Politicianul, care este condamnat penal, a marturisit cu ce ganduri a venit la urne.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa alegeri: Evident ca eu nu voi analiza rezultatele unui partid. Nu aceasta este treaba presedintelui. in continuare cred ca este o obligatie a mea sa insist pe importanta schimbarii clasei politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie dupa rezultatele de la alegerile locale. Seful statului a precizat ca va discuta despre rezultate dupa ce vor fi facute publice datele.

Alegeri locale 2016. Cine este Astrid Fodor, urmasa lui Klaus Iohannis in fruntea Sibiului. Ce spune despre copilarie, familie sau hobby-uri

Urmasa lui Klaus Iohannis in fruntea fostei capitale culturale europene la alegeri locale 2016 este viceprimar al Sibiului din 2008 si prima femeie primar din istoria post decembrista a orasului.

Ion Cristoiu, despre reactia presedintelui la rezultatele alegerilor: Asta spune totul despre nenorocirea pe care o reprezinta Iohannis pentru PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit pe marginea primei reactii a presedintelui Klaus Iohannis cu privire la rezultatele alegerilor locale, in contextul in care acesta din urma este plecat intr-o.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta. Ce spune despre viitorul guvern PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea le transmite social-democratilor sa inceteze cu declaratiile privind depunerea unei motiuni de cenzura, cel care insista cel mai mult pe acest subiect fiind fostul premier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )