Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea, despre schimbarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Cu Zorro e foarte greu sa te bati

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre schimbarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Cu Zorro e foarte greu sa te bati

'Cu Zorro e foarte greu sa te bati, a declarat joi presedintele PSD, Liviu Dragnea, facand referire la schimbarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor, informeaza. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre o eventuala numire a lui Victor Ponta la sefia Camerei Deputatilor: Ca e vorba de el, ca e vorba de altcineva, nu este bine pentru cel in cauza sa fluturam nume

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a spus luni seara ca amendamentul in ceea ce priveste revocarea lui Valeriu Zgonea a fost depus de PSD, urmand cel mai probabil ca acesta sa fie discutat de Comisia.

Liviu Dragnea, despre Hexi Pharma: Nu am auzit de acest nume.Toti vinovatii trebuie sa plateasca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 12 mai, la Targoviste, ca nu a auzit de Hexi Pharma pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor. Dragnea a spus ca vinovatii trebuie sa plateasca, mai ales ca nu se stie cati romani au murit din cauza bolilor contactate in spital.

Ce a declarat Liviu Dragnea despre firma Hexi Pharma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Targoviste, ca pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor din spitale nu a auzit de firma Hexi Pharma. 'Nu am auzit. Va dati.

Liviu Dragnea, ironic la mesajele lui Valeriu Zgonea: A fost Mihai Viteazul, acum a evoluat la Zorro. Trecand prin antilope, el a fost tot timpul la un bal mascat (VIDEO)

Scena politicadin Romania, mai ceva ca un bal mascat. Cea mai nouaaparitie este Zorro, alias Valeriu Zgonea. Asa s-a prezentat fostul lider PSD pe Facebook. in timp ce colegii se chinuie.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis si Valeriu Zgonea. Ce a transmis liderul PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat critici dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dar si a lui Valeriu Zgonea. Pe liderul social-democratilor il deranjeaza ca seful statului. nu a vrut sa se asocieze cu PSD.

Liviu Dragnea anunta ca PSD modifica Regulamentul Camerei Deputatilor pentru a putea sa il revoce pe Zgonea

Liviu Dragnea a declarat luni ca PSD va depune la Comisia de Regulament din Camera Deputatilor, luni, o modificare de regulament care sa permita revocarea lui Valeriu Zgonea. O astfel de modificare ar putea trece de comisia de regulament chiar astazi, insa, potrivit lui Dragnea, revocarea lui Zgonea ar urma sa se voteze in plen saptamana viitoare.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Zgonea actioneaza la comenzi

Fostul vicepremier Liviu Dragnea, presedinte al PSD, a declarat luni, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca Valeriu Zgonea actioneaza la comenzi. Suntem intr-o situatie complet.

Liderii PSD invata gramatica doar ca sa-l schimbe pe Valeriu Zgonea

Liviu Dragnea vrea sa schimbe timpul unui verb din Regulamentul Camerei Deputatilor pentru a-l putea revoca pe Valeriu Zgonea. Liderii PSD a mai umblat la Regulament si in urma cu un an, insa atunci nu s-au gandit ca Zgonea se va ridica impotriva partidului.

Valeriu Zgonea sustine solidaritatea in politica: Doua partide mari sunt obligate sa se gandeasca ca romanii vor trai si pana in noiembrie, cand vor castiga alegerile (VIDEO)

Dupa ce a postat pe Facebook o poza in care apare cu o masca de Zorro, Valeriu Zgonea a oferit cateva declaratii la Palatul Parlamentului, acolo nu a spus nimic despre postarea sa, dar a vorbit despre.

Valeriu Zgonea, de la Mihai Viteazul la Zorro: E important sa facem in viata ce consideram necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezista! (FOTO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a postat marti pe Facebook, un mesaj in care le multumeste sustinatorilor sai. Alaturi de mesajul adresat prietenilor virtuali, Zgonea a adaugat o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )