Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, intrebat de ce militarii americani care au venit in tara noastra nu au fost intampinati de oficiali romani: Sincer, nici nu m-am gandit la asta (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, intrebat de ce militarii americani care au venit in tara noastra nu au fost intampinati de oficiali romani: Sincer, nici nu m-am gandit la asta (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri, intr-un interviu acordat pentru Radio Romania Actualitati, despre parteneriatul strategic al Romaniei cu SUA si despre venirea militarilor. continuă pe B1

Liviu Dragnea, intrebat daca exista o fractura in interiorul PSD: Nu, nici macar un picior scrantit (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat marti ca ar exista probleme in cadrul partidului pe care il conduce. intrebat daca exista o fractura in PSD, Dragnea a raspuns: Nu,.

Liviu Dragnea, intrebat cu ocazia Zilei indragostitilor ce ar alege intre libertate si adevar: Ce a raspuns liderul PSD (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat marti dimineata la Curtea Suprema, unde a avut loc un termen in dosarul in care este judecat pentru insigare la abuz in serviciu. La.

Liviu Dragnea, intrebat daca fostul premier a fost santajat in timpul mandatului: La asta trebuie sa raspunda domnul Ponta. Asta este o afirmatie foarte grea (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit miercuri, in cadrul unui interviu acordat pentru Radio Romania Actualitati, despre posibile presiuni asupra magistratilor, dar si asupra politicienilor. in acest.

Liviu Dragnea, arogant cu jurnalistii care-l asteptau la declaratii: Sincer, suntem la restaurant? Nu pot la orele voastre

Presedintele Camerei Deputatilor si liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a refuzat, luni, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite sa discute cu jurnalistii care il asteptau.

Lovitura pentru Liviu Dragnea in procesul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu: Trei dintre inculpati au recunoscut acuzatiile

Cele doua membre PSD angajate fictiv la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman si fostul sef al Serviciului Administrativ al institutiei au recunoscut acuzatiile care le-au.

SCANDALOS. Politia si Tripadvisor, instrumente de represiune in mana lui Liviu Dragnea. PSD se rafuieste cu manifestantii care l-au obligat sa faca un pas inapoi prin protestul REZIST

Partidul lui Liviu Dragnea a inceput sa ii hartuiasca pe cei care au participat la mitingurile antiguvernamentale sau i-au sprijinit pe manifestanti.

Dragnea, intrebat ce face cu infiltratii din PSD: ii pastram de samanta! (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a negat din nou informatiile potrivit carora ar exista tensiuni in interiorul partidului pe care il conduce sau in relatia dintre el si premierul Sorin.

Liviu Dragnea: Noul ministru al Justitiei va fi propus de premier, care il va prezenta coalitiei si, ulterior, presedintelui

Premierul Sorin Grideanu nu a venit, pana in acest moment, cu o propunere de ministru al Justitiei, ca urmare a demisiei lui Florin Iordache de la conducerea institutiei, a declarat, marti, seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

VIDEO Protest al romanilor din Bruxelles: Liviu Dragnea, ghinion, ai trezit tara din somn!

In jur de 100 de romani au protestat, duminica, la Bruxelles impotriva PSD si a Guvernului Grindeanu, manifestantii avand pancarte pe care scria Jos coruptia!, Jos labele de pe Codul penal! sau Liviu Dragnea, ghinion, ai trezit tara din somn!.

Liviu Dragnea: Ordonanta de urgenta 13 e abrogata. E un subiect inchis. Vom vota legea de respingere in Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca parlamenarii social-democrati vor vota Legea de respingere a Ordonantei de urgenta 13, cea care modifica legislatia penala, decizie luata in urma unei discutii avute cu presedintii comisiilor juridice din Parlament, deputatul Eugen Nicolicea si senatorul Serban Nicolae, doi alesi ai PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )