Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liviu Dragnea: Mihai Fifor, un om in care colegii au incredere si care a fost validat de BPN. Ne-a asigurat ca va pastra unitatea grupului senatorial al PSD (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Mihai Fifor, un om in care colegii au incredere si care a fost validat de BPN. Ne-a asigurat ca va pastra unitatea grupului senatorial al PSD (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului ca noul lider al senatorilor social-democrati, Mihai Fifor, a dat asigurari ca va pastra. continuă pe B1

Mihai Fifor, despre schimbarile din PSD: Liviu Dragnea nu impune nimic

Mihai Fifor, noul lider al senatorilor din PSD, a declarat, luni, pentru PSnews. ro, ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu impune nimic, facand referire la zvonurile potrivit carora acesta ar.

Liviu Dragnea: Noul lider al senatorilor PSD este Mihai Fifor. Ilie Sarbu va avea sustinerea mea si a partidului pentru a ocupa postul de vicepresedinte la Curtea de Conturi (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, la Palatul Parlamentului, dupa sedinta in care s-a anuntat demisia lui Ilie Sarbu din functia de lider al senatorilor PSD, ca ii acorda sustinerea pentru postul de vicepresedintele.

Mihai Fifor, noul lider al grupului PSD de la Senat

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca Mihai Fifor a fost validat de Biroul Permanent National al partidului ca lider al grupului social-democrat de la Senat si ca acesta a oferit asigurari ca va pastra in continuare unitatea grupului, transmit surse din presa.

Mihai Fifor este noul lider al grupului senatorilor PSD

Mihai Fifor a fost ales, duminica, lider al grupului senatorilor PSD, dupa retragerea din aceasta functie a lui Ilie Sarbu, el obtinand majoritatea voturilor colegilor sai si castigand in fata lui Serban.

Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a exprimat luni, in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dorinta ca noul Cod Fiscal sa fie votat joi, informeaza B1 TV. Acesta a precizat ca noul Cod Fiscal va fi adoptat.

Eugen Teodorovici, despre declaratiile lui Liviu Dragnea: Nu a fost un repros, nu stiu de unde ati scos acest lucru (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PSD, ca la adresa lui nu a existat niciun repros din partea lui Liviu Dragnea, referitor la intalnirea tehnica pe tema.

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

Liviu Dragnea: Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna Romaniei niste masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata.

Liviu Dragnea: PSD renunta la evaluarea ministrilor. Au inceput sa comunice mai bine

Liderii PSD nu au mai facut luni o evaluare a ministrilor, asa cum se anuntase anterior, pentru ca membrii Guvernului incep sa comunice mult mai bine, a declarat liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )