Libnet.ro
UNICEF

00:08

Liviu Dragnea: Nicusor Dan a incalcat flagrant legea

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nicusor Dan a incalcat flagrant legea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Nicusor Dan, candidat din partea USB la Primaria Capitalei, a incalcat legea electorala, dupa ce sambata a postat, pe Facebook, materiale electorale. q. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea sustine ca Nicusor Dan a incalcat legea

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca Nicusor Dan, candidatul Uniunii Savati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, a incalcat legea, intrucat i-a indemnat pe oameni sa il voteze, dupa incheierea campaniei electorale.

Gabriela Firea, acuzatii la adresa lui Nicusor Dan: A incalcat legea electorala. Este primul pas spre a incalca orice lege, inclusiv Constitutia (VIDEO)

Gabriela Firea, noul primar general al Capitalei, lanseaza acuzatii grave la adresa liderului Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan. Afirmatiile Gabrielei Firea vin ca un raspuns pentru Nicusor Dan, care a.

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea comenteaza atacul lui Nicusor Dan: A incalcat Legea electorala

Gabriela Firea, candidatul PSD ales ca primar al Bucurestiului a declarat, marti, ca un castig ca si o pierdere trebuie tratate cu responsabilitate si fair-play, referindu-se la declaratiile lui Nicusor Dan potrivit carora in sectiile unde nu au avut reprezentanti, in sectorul 1, a pierdut candidatul formatiunii conduse de el .

Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan de incalcarea legii cu toate ca ridica standardele atat de sus si spune ca aduce un suflu nou in politica: Asta arata dispozitie sa incalce orice lege

Gabriela Firea sustine ca Nicusor Dan a incalcat legea electorala si ca acesta si-ar fi continuat campania in ziua votului, ea acuzandu-l pe liderul Uniunii Salvati Bucurestiul ca atunci cand vii si ridici standardele atat de sus, ca aduci un suflu nou in politica, trebuie sa dovedesti tu insuti ca esti primul care respecti legea. ) A incalcat legea electorala. Asta arata dispozitie sa incalce orice lege.

Liviu Dragnea: Vom avea mai multi primari decat inainte de aceste alegeri. Prima noastra optiune e sa facem alianta cu ALDE. Se poate vorbi de o colaborare si cu Nicusor Dan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca, in urma alegerilor locale, prima optiune este aceea a unei aliante intre PSD si ALDE, dar ca se poate vorbi si de o alianta cu.

Rezultate partiale pe Bucuresti: Gabriela Firea 43,45%, Nicusor Dan 29,93% si Catalin Predoiu 11,25 %

ACTUALIZARE 14:30 Gabriela Firea: Nicusor Dan nu spune nimic de incalcarile flagrante ale legii electorale din acest week-end. Gabriela Firea a declarat astazi ca Uniunea Salvati Bucurestiul USB) a incalcat legea electorala dupa incheierea campaniei prin continuarea publicarii mesajelor de sustinere in mediul online. *ACTUALIZARE 14:20 UNPR: A fost o campanie dificila, dar am reusit sa ne indeplinim obiectivul stabilit *ACTUALIZARE 10:34 Rezultate partiale din Bucuresti Alianta PSD+UNPR a obtinut la Primaria Capitalei 43,45% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminica, urmata de USB cu 29,93%, dupa centralizarea de catre BEC a rezultatelor din 889 de sectii din totalul celor 1. 252 existente in Bucuresti.

Cine este iubita lui Nicusor Dan si cu ce se ocupa aceasta (FOTO)

Despre viata privata a lui Nicusor Dan, presedintele USB, se stiu foarte putine lucruri. Acesta are o relatie de mai multi ani si a devenit tata chiar in timpul campaniei electorale. Iubita sa, femeia.

Anuntul facut de Nicusor Dan: USB devine Uniunea Salvati Romania si va candida la alegerile din toamna

Presedintele USB Nicusor Dan a anuntat, duminica seara, ca Uniunea Salvati Bucurestiul se va transforma in Uniunea Salvati Romania, iar partidul va candida la alegerile din toamna. Stire.

Liviu Dragnea: Am reflectat, raman presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane la conducerea partidului dupa rezultatele obtinute la alegerile locale de duminica, informeaza Agerpres. Da, am reflectat, raman.

Liviu Dragnea: Voi ramane presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane la conducerea formatiunii social-democrate ca urmare a rezultatelor inregistrate la alegerile locale de duminica, scrie agerpres. Da, am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )