Libnet.ro
UNICEF

00:08

Liviu Dragnea respinge din nou ideea motiunii de cenzura: Sa nu generam un rau mai mare. Nu avem garantia ca domnul Iohannis il va nominaliza pe cel pe care noi il vom propune

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea respinge din nou ideea motiunii de cenzura: Sa nu generam un rau mai mare. Nu avem garantia ca domnul Iohannis il va nominaliza pe cel pe care noi il vom propune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va analiza impreuna cu liderii ALDE si UNPR oportunitatea introducerii unei motiuni de cenzura, spunand ca schimbarea Guvernului inainte de alegerile parlamentare ar putea genera un rau mai mare, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea exclude ideea unei motiuni de cenzura vizand Guvernul Ciolos pana la alegerile parlamentare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca exclude depunerea unei motiuni de cenzura vizand Guvernul Ciolos pana la alegerile parlamentare din toamna, in ciuda speculatiilor care sugerau ca social-democratii si ALDE ar urma sa actioneze in acest sens dupa alegerile locale.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta. Ce spune despre viitorul guvern PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea le transmite social-democratilor sa inceteze cu declaratiile privind depunerea unei motiuni de cenzura, cel care insista cel mai mult pe acest subiect fiind fostul premier.

Liviu Dragnea, la B1 TV: Am aflat de proiectul lui Ponta si Tariceanu de la tv/ Nu sunt copil si il vom sustine daca e bun

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti seara, la B1 TV, ca a aflat de la televizor de proiectul lui Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu de a depune in Parlament un proiect de lege pentru transpunerea in Romania a Directivei europene privind respectarea drepturilor omului si a prezumtiei de nevinovatie. Am aflat de la tv. Nu am fost consultat si nici onorat cu participarea ina cest proiect. Nu sunt copil insa si il vom sustine daca proiectul este bun fiindca util este in mod cert, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea, despre inlocuirea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Sunt foarte suparat. I-am transmis lui Florin Paslaru ca daca si acum se vor impiedica de proceduri, nu mai poate ramane lider de grup

Liviu Dragnea a declarat marti ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a discutat despre un posibil inlocuitor la lui Valeriu Zgonea la conduecrea Camerei Deputatilor. Dragnea a precizat ca o dec.

Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD: Se pare ca am castigat mai multe orase decat de obicei, ceea ce pentru noi este o veste buna (VIDEO)

Liderii PSD s-au reunit marti in sedinta Comitetului Executiv pentru a pune la cale urmatoarele mutari pe scena politica. La finalul sedintei, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca dupa o prima.

Liviu Dragnea, despre presedintele Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca seful statului Klaus Iohannis este o mare dezamagire dupa ce a avut sansa sa patroneze un proiect de tara sustinut de toate partidele si nu a.

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea sustine ca Nicusor Dan a incalcat legea

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca Nicusor Dan, candidatul Uniunii Savati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, a incalcat legea, intrucat i-a indemnat pe oameni sa il voteze, dupa incheierea campaniei electorale.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire, nu a inteles, nu a fost in stare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca presedintele Iohannis reprezinta o dezamagire pentru el din cauza ca acesta a avut sansa sa patroneze realizarea unui proiect de tara serios si nu a dorit acest.

Liviu Dragnea: Nicusor Dan a incalcat flagrant legea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Nicusor Dan, candidat din partea USB la Primaria Capitalei, a incalcat legea electorala, dupa ce sambata a postat, pe Facebook, materiale electorale. q.

Liviu Dragnea ar putea sa fie premier din toamna. Cine a facut anuntul

Ion Iliescu a declarat luni, ca spera intr-un rezultat la fel de bun pentru PSD si la alegerile din toamna, pentru ca partidul sa formeze noul Guvern si, mai mult, Liviu Dragnea ar putea deveni premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )