Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Romania are toate sansele sa devina un furnizor important de energie in plan regional

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea: Romania are toate sansele sa devina un furnizor important de energie in plan regional

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a avut vineri o intalnire cu presedintele China General Nuclear Power Holding Corporation CGNPC), in cadrul careia a precizat ca tara noastra are toate sansele ca, in anii urmatori, sa devina un furnizor important de energie in plan regional. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea vine la Constanta, adus de Codul rosu

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, va fi prezent vineri, 20 iunie, de la ora 18. 00, la Institutia Prefectului Constanta.

Liviu Dragnea: Colaboram cu PPDD in toata tara

PSD doreste cat mai multe intelegeri de colaborare cu organizatiile PPDD din tara, pentru a contracara schimbarile provocate de reorientarea PNL spre PDL, spune Liviu Dragnea. Acesta a precizat ca va merge de c.

Liviu Dragnea dezvaluie care este cel mai mare risc pentru PSD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca cel mai mare risc pentru PSD ar fi ca formatiunea sa se divizeze intr-o competitie interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale .

Ministrul Agriculturii: Romania are un potential extrem de imporant pentru productia de biomasa

Romania are un potential in agricultura extrem de important in productia de biomasa pentru energie, pe primul loc fiind sectorul deseurilor agricole, a declarat, miercuri, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Pfizer Romania are un nou country manager

Reprezentanta din Romania a producatorului farmaceutic american Pfizer are un nou country manager, in persoana lui Nolan Townsend, care l-a inlocuit pe Gregory S. Reeder, numit marketing head Europe Vaccines in cadrul aceleiasi companii, .

Pfizer Romania are un nou CEO

Reprezentanta din Romania a companiei farmaceutice americane Pfizer are un nou CEO, si anume R. Nolan Townsend care l-a inlocuit pe Gregory S. Reeder, acesta din urma fiind numit marketing head Europe Vaccines in cadrul Pfizer.

JTI Romania are un nou sediu, de 5.000 de metri patrati

Japan Tobacco International JTI) Romania a inaugurat, ieri, noul sau sediu central, situat pe bulevardul Dimitrie Pompei din Bucuresti, langa fabrica de tigarete.

JTI Romania are un nou sediu

JTI Romania a inaugurat oficial astazi noul sediu central al companiei, situat langa fabrica de and tigarete a JTI, cladire ce se extinde pe 5. 000 mp si patru niveluri, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2858 seconds )