Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liviu Dragnea s-a intalnit cu Principesa Margareta, la Palatul Elisabeta: Rolul Casei Regale trebuie sa fie foarte bine definitiv. Vom sprijini acest lucru

B1 B1,
Liviu Dragnea s-a intalnit cu Principesa Margareta, la Palatul Elisabeta: Rolul Casei Regale trebuie sa fie foarte bine definitiv. Vom sprijini acest lucru

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a intalnit, joi, cu Alteta Sa Regala Principesa Margareta, la Palatul Elisabeta. Alteta Sa Regala Principesa Margareta m-a invitat astazi, si am participat cu. continuă pe B1

Principesa Margareta apeleaza la PSD pentru un statut mai clar al Casei Regale. Dragnea: O sa am o discutie cu Ciolos si cu celelalte partide

Preseidntele PSD Liviu Dragnea si Principesa Margareta au avut, astazi, o discutie, la Palatul Elisabeta, in urma careia Dragnea a spus ca va pleda pentru ca statutul Casei Regale sa fie mult mai bine reglementat.

Liviu Dragnea, afirmatie-bomba: Singura sursa credibila din partid sunt eu!

Liviu Dragnea le-a spus jurnalistilor prezenti la Palatul Parlamentului, unde urmeaza o sedinta a PSD, ca singura sursa credibila de informatie din partid este chiar el, adaugand ca PSD-ul a.

Victor Ponta da inapoi in fata lui Liviu Dragnea: El a spus ca ma doreste. Acum, nu e nicio suparare

Victor Ponta a declarat, marti, la Palatul Parlamentului, ca va candida la sefia Camerei Deputatilor doar daca are sustinerea presedintelui PSD Liviu Dragnea.

UPDATE. Liviu Dragnea, inculpat in dosarul Bombonicai. Ce a spus la iesirea de la audieri

Seful PSD LIviu Dragnea a fost chemat, luni dimineata, la sediul DNA, unde este audiat in dosarul in care este anchetata fosta sa sotie Bombonica Prodana Dragnea). I s-a transmis ca are calitatea de inculpat.

Liviu Dragnea, audiat la DNA

ACTUALIZARE 10:50 Liviu Dragnea a iesit din sediul DNA: Am toate sansele sa raman liber pana la alegerile parlamentare, chiar si intr-un ritm foarte alert. Dragnea a spus ca a fost citat pentru a fi instiintat ca este inclupat in acest dosar. ------- Presedintele PSD Liviu Dragnea a sosit astazi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a fost citat in dosarul fostei sale sotii, in care este si el urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost audiat la DNA in dosarul in care este cercetata si fosta lui sotie: Am toate sansele sa raman liber pana la parlamentare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. in acest caz este cercetata si fosta sotie a deputatului, Bombonica Prodana. La plecare, Dragnea a spus ca nu a fost pus sub acuzare pentru noi fapte, astfel ca are toate sansele sa ramana liber pana la alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Mare lucru nu am inteles

Liviu Dragnea, a spus joi ca nu a inteles mare lucru din decizia CCR cu privire la abuzul in serviciu, decizia Curtii putand fiinterpretata de specialisti, dupa publicarea motivarii.

Liviu Dragnea, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ciolos. Discutam sa vedem daca merita

PSD, UNPR si ALDE o sa discute in cursul zilei de joi, daca se impune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ciolos. Liviu Dragnea a declarat, inainte de sedinta, ca se vor discuta toate aspectele si se va lua o decizie politica in acest sens.

Liviu Dragnea, cu ganduri pasnice: Prietenia si sprijinul pentru Victor Ponta nu au incetat si nu vor inceta niciodata

Liviu Dragnea a precizat ca nu va inceta niciodata in a-l sustine pe fostul premier Victor Ponta, insa nu a vrut sa vorbeasca despre schimbarea de opinie a lui Ponta, in urma careia ar fi.

Liviu Dragnea, despre conducerea Camerei Deputatilor: Eu o sa le fac colegilor mei o propunere pe care sigur o vor accepta (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marti ca le va face colegilor sai o propunere de inlocuitor al lui Valeriu Zgonea la conducerea Camerei Deputatilor, propunere pe care acestia, cu siguranta, o.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )