Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea a semnat contractul pentru reabilitarea termica a unor blocuri din Slatina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea a semnat contractul pentru reabilitarea termica a unor blocuri din Slatina

Un numar de 108 apartamente, situate in 6 blocuri din municipiul Slatina vor fi reabilitate termic, prin Programul Opera and tional Regional 2007-2013 Regio), al carui contract de finan and tare a fost semnat astazi, la Slatina, de viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale and si Administra and tiei Publice. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Tot timpul am votat cu stanga. Eu nu fac suprize de-astea

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca el nu a votat niciodata pentru vreun partid de dreapta, aratand ca el nu face surprize de-astea.

Liviu Dragnea spune ca nu va candida in tandem cu Ponta, la prezidentiale

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Romania TV, ca nu va candida in tandem cu Victor Ponta la alegerile prezidentiale, pe modelul Ponta - presedinte, Dragnea - premier, el aratand ca tandemul la prezidentiale va fi Victor Ponta-PSD si ca pentru functia de premier nu se candideaza.

Liviu Dragnea vine in Teleorman sa analizeze rezultatele obtinute la alegeri de organizatia judeteana pe care o conduce

Liviu Dragnea, presedintele PSD Teleorman vine sambata in judet pentru a participa la Biroul Permanent Judetean al PSD, prilej cu care vor fi analizate rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare.

FOTO VIDEO Bazinul de inot din Slatina, inaugurat in prezenta vicepremierului Liviu Dragnea

Dupa o asteptare de trei ani, duminica 1 iunie, a avut loc mult-asteptata inaugurare a bazinului acoperit de inot de la Slatina, singurul din judetul Olt, dealtfel. Invitatul de onoare al evenimentului a fost vicepremierul Liviu Dragnea, care a taiat panglica alaturi de edilul Slatinei, Minel Prina. Peste 300 de persoane, majoritatea copii, au fost prezenti si ei la deschiderea oficiala a bazinului de inot.

Liviu Dragnea acuza liberalii teleormaneni de turism electoral

Liviu Dragnea acuza conducerea PNL Teleorman ca a practicat turismul electoral la alegerile europarlamentare. Vicepremierul si-a justificat acuzatiile, dand exemplu localitatea Mosteni,condusa de un primar liberal, unde prezenta la vot a fost de peste 100%.

Liviu Dragnea: Antonescu va fi pieton, dupa Congresul PNL

Crin Antonescu nu va mai avea nicio functie in PNL, va fi simplu pieton, dupa congresul liberalilor, spune cu ironie presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Daca social-democratii vor mai fi interesti de o.

Liviu Dragnea anunta Jihadul penelistilor ramasi in administratie. Viceprimarii, vicepresedintii de consilii judetene de la PNL vor fi schimbati

Viceprimarii , vicepresedintii de Consilii Judetene , directorii serviciilor deconcentrate de la PNL, ramasi in functie in teritoriu dupa ruperea guvernarii USL vor fi schimbati. Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, la Alexandria, ca in contextul formarii unei aliante cu PDL-ul, penelistii nu mai au ce cauta in administratie, alaturi de PSD.

Rusia, Belarus si Kazahstan au semnat tratatul pentru formarea Uniunii economice eurasiatice

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat, joi, cu omologii sai din Belarus si Kazahstan crearea unei Uniuni economice eurasiatice, un proiect ce ar urma sa permita reinstaurarea influentei Moscovei in randul fostelor republici sovietice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )