Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea vrea locuri speciale pentru fumat in Parlament

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea vrea locuri speciale pentru fumat in Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu sustine modificarea Legii privind fumatul in spatiile publice, dar ar trebui ca Secretariatul General al Camerei Deputatilor sa amenajeze locuri. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea sustine ca ar trebui amenajate in Parlament locuri speciale pentru fumat. Fumatorii dispun insa de astfel de spatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu sustine modificarea Legii privind fumatul in spatiile publice, dar ar trebui ca Secretariatul General al Camerei Deputatilor sa amenajeze locuri speciale pentru fumatori, in conditiile in care cladirea este foarte mare. In prezent, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat, sunt amenajate mai multe astfel de locuri.

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, despre plata contributiilor pentru angajat: Am spus-o din campanie, am spus-o si acum, ca aici statul roman ne fura

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, la Parlament, ca atunci cand vine despre plata contributiilor pentru angajat, statul roman ne fura.

VIDEO. Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, despre plata contributiilor pentru angajat: Am spus-o din campanie, am spus-o si acum, ca aici statul roman ne fura

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, la Parlament, ca atunci cand vine despre plata contributiilor pentru angajat, statul roman ne fura.

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea: Vrea sa includa Hidroelectrica in Fondul National de Dezvoltare ca sa o treaca pe degeaba de la statul roman, la niste prieteni din afara

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat, sambata, pe contul sau de Facebook, ca se doreste includerea companiei Hidroelectrica in Fondul National de Dezvoltare si Investitii, ca sa treaca pe degeaba de la statul roman la niste prieteni din afara ai sefului PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a cerut Secretarului General sa amenajeze locuri de fumat in Parlament, desi acestea exista

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu sustine modifiarea Legii privind fumatul in spatiile publice. El a mai precizat ca i-a cerut Secretariatului General sa identifice spatii pentru fumat, in ciuda faptului ca acestea exista deja in Palatul Parlamentului.

Radu Banciu: Cum sa-i vrea cineva raul lui Liviu Dragnea? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu o declaratie a lui Codrin Stefanescu, despre cat de vanat este Liviu Dragnea. Codrin Stefanescu,.

Pentru PSD si Liviu Dragnea se apropie ziua decontului

Cu fiecare zi ce trece dobandesc noi si ingrijoratoare precizari zicerile presedintelui PSD, dl. Liviu Dragnea, de acum doua saptamani. Ziceri referitoare la felul in care el si partidul pe care il conduce inteleg sa se raporteze la Romania, la romani, la institutiile democratice ale tarii.

Dana Grecu, nemultumita ca Laura Kovesi nu l-a salutat pe Liviu Dragnea la Ambasada Frantei: Nu stiu daca se face!

Jurnalista Dana Grecu si-a exprimat, vineri, in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 3, nemultumirea ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a trecut pe langa presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, fara sa il salute, in contextul in care ambii au fost prezenti la o receptie a Ambasadei Frantei, organizata cu ocazia Zilei Nationale. Mai mult, aceasta a comentat, ironic, ca sefa DNA ar avea o casca in urechi unde i se sopteste obstacol, obstacol pe partea dreapta, Liviu Dragnea, Liviu Dragnea, ocoliti!.

Marian Fiscuci si Adrian Simionescu, doi apropiati ai lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de DNA

Omul de afaceri Marian Fiscuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea si primul patron al firmei TelDrum, si Adrian Simionescu, fost deputat PSD si fost vicepresedinte al CJ Teleorman in mandatul de presedinte al lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza acte de comert incompatibile cu functia detinuta si complicitate la evaziune fiscala. Marian Fiscuci si Adrian Simionescu au fost audiati vineri dimineata la DNA. La iesirea din sediul DNA, ei nu au dat declaratii presei.

Raluca Turcan: PNL Sibiu lanseaza o petitie de demitere a ministrului Sanatatii si a lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL), Raluca Turcan, a lansat o petitie online pentru demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, din cauza lipsei vaccinurilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )