Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea: Nu vreau ca Victor Ponta sa isi dea demisia. E cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Nu vreau ca Victor Ponta sa isi dea demisia. E cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania

Social-democratii se mobilizeaza pentru eventualitatea in care, in toamna, se vor organiza alegeri anticipate. Potrivit coordonatorului politic Liviu Dragnea, PSD nu doreste alegeri, insa este pregatit sa intre in lupta. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei: Premierul Ponta nu are motive sa isi dea demisia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, ca, din punctul sau de vedere, premierul Victor Ponta nu are motive sa isi dea demisia. Nu am vorbit cu premierul Ponta astazi. Asa cum v-am spus.

Decretul semnat de seful statului, prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier, a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis, potrivit caruia interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului inceteaza, iar Victor Ponta isi reia atributiile de premier a fost publicat in Monitorul.

UPDATE Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Klaus Iohannis a semnat incetarea interimatului lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi dimineata decretul de incetare a interimatului lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului. O data cu publicarea decretului prezidential in Monitorul Oficial al Romaniei, interimatul lui Gabriel Oprea se incheie iar Victor Ponta isi reia exercitarea atributiilor constitutionale si legale de prim-ministru al Guvernului, informeaza Administratia prezidentiala. UPDATE Victor Ponta a ajuns la Guvern in jurul orei 10:00, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Potrivit Mediafax, la Palatul Victoria se afla la acea ora si fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Ludovic Orban, despre Victor Ponta: Sa-si dea demisia. A plecat pe furis, a venit pe furis. Trebuie sa plece

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta, care a plecat pe furis in Turcia si s-a intors miercuri, trebuie sa-si dea demisia. Sa-si dea demisia! A plecat pe.

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive.

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive.

Catalin Ivan demasca jocurile de culise din PSD: Liviu Dragnea sa renunte la atacurile jenante la Victor Ponta in deplasarile prin tara

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca PSD are nevoie de un nou proiect, din care nu poate face parte Liviu Dragnea, pe care il acuza ca ii submineaza pozitia lui Victor Ponta. Reprezentati fix acel mod de a face politica, bazat pe baronate locale, pe tradari, intelegeri ascunse, in dauna partidului, ii transmite Ivan lui Dragnea.

Liviu Dragnea, despre intoarcerea lui Victor Ponta in tara: Sper ca acum sa se clarifice inclusiv relatiile din coalitia guvernamentala

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca spera ca intoarcerea premierului Victor Ponta in tara sa duca la clarificarea relatiilor din coalitia guvernamentala, relateaza.

Dragnea: Am vazut la televizor ca a venit Victor Ponta in tara. Nu am stiut ca vine

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, nu a stiut ca premierul Victor Ponta se va intoarce astazi din Turcia, precizand ca a aflat de la televizor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )