Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lloyds ofera un milion de euro recompensa pentru gasirea bijuteriilor furate de la Cannes

B1 B1,
Lloyds ofera un milion de euro recompensa pentru gasirea bijuteriilor furate de la Cannes

Llyods ofera un milion de euro recompensa celui care va permite gasirea bijuteriilor furate la Cannes, in sudul Frantei, la 28 iunie, cand a avut loc o spargere si a caror valoare a fost estimata la peste 100. continuă pe B1

JAFUL DE LA CANNES. Recompensa de un milion de euro pentru gasirea bijuteriilor.

Llyods ofera un milion de euro recompensa celui care va permite gasirea bijuteriilor furate la Cannes, in sudul Frantei, la 28 iunie, cand a avut loc o spargere si a caror valoare a fost estimata la peste 100 de milioane de euro, informeaza Mediafax. Aceasta oferta de recompensa de un milion de euro pro rata oferita primei persoane care va furniza informatii care vor permite gasirea marfurilor, este supusa unor conditii, precizeaza textul anuntului, care este insotit de fotografia a patru .

Recompensa de un milion de euro pentru gasirea bijuteriilor furate la Cannes

Llyods ofera un milion de euro recompensa celui care va permite gasirea bijuteriilor furate la Cannes, in sudul Frantei, la 28 iunie, in urma unei spargeri si a caror valoare a fost estimata la peste 100 de.

Furtul secolului: Un milion de euro recompensa pentru orice informatie care duce la gasirea bijuteriilor furate la Cannes

Llyods ofera un milion de euro recompensa celui care va permite gasirea bijuteriilor furate la Cannes, in sudul Frantei, la 28 iunie, in urma unei spargeri si a caror valoare a fost estimata la peste 100 de milioane de euro, se arata intr-un anunt trimis marti AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )