Libnet.ro
UNICEF

06:30

Locuitorii din Bucuresti si Ilfov vor putea plati taxele si impozitele la ghisee cu ajutorul cardului bancar

Hotnews Hotnews,
 Locuitorii din Bucuresti si Ilfov vor putea plati taxele si impozitele la ghisee cu ajutorul cardului bancar

Incepand de luni, 29. 2016, persoanele fizice din Municipiul Bucuresti si din Judetul Ilfov vor putea plati taxele si impozitele cu ajutorul cardului bancar la ghiseu, au transmis luni oficialii ANAF. Practic, au fost instalate 37 de POS-uri, in 21 de sedii care apartin Administratiilor Sectoarelor 1-6 ale Finantelor Publice, Activitatii de Trezorerie si Contabilitate Publica a Municipiului Bucuresti si unitatilor de trezorerie suboordonate Trezoreriile Statului - Sectoarele 1-6 si Activitatea de Trezorerie si Contabilitate Publica a Judetului Ilfov). Vezi in text lista sediilor care au terminale POS. continuă pe Hotnews

Lista adreselor la care contribuabilii din Bucuresti si Ilfov isi pot plati taxele cu cardul. ANAF: Patru banci oferteaza pentru ghiseul.ro

Contribuabilii persoane fizice din Bucuresti si judetul Ilfov pot plati taxele si impozitele fiscale si nefiscale cu cardul bancar la ghiseele din sediile administratiilor incepand de luni, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor.

O masina a cazut in Dambovita, la iesirea din Bucuresti

O masina a parasit carosabilul duminica dimineata si a cazut in raul Dambovita, la iesirea din Bucuresti spre Glina, insa soferul nu a fost ranit, a informat ISU Bucuresti,.

Vestea care l-a daramat pe Marian Godina. Autorul accidentului mortal din Bucuresti, lasat liber

Dupa ce presupusul autor al unui accident mortal petrecut in Bucuresti a fost prins cu ajutorul mobilizarii pusa la cale pe Facebook de Marian Godina, procurorul care instrumenteaza dosarul l-a lasat pe.

Primarul general si ministrul Sanatatii au discutat despre viitorul spital regional din Bucuresti

Primarul general Gabriela Firea si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, au decis sa inceapa discutiile pentru construirea unui spital regional in Bucuresti, avand in vedere nevoia de suplimentare a serviciilor medicale in Capitala si intreaga regiune.

Adolescenta de 17 ani, gasita in stare de inconstienta in Parcul Tineretului din Bucuresti

O adolescenta aproape moara a fost gasita vineri seara in parcul Tineretului din Capitala. in timp ce patrulau, cativa jandarmi au gasit-o pe fata in varsta de 17 ani in.

Chefi din intreaga lume vor gati pentru victimele seismului din Amatrice: Fondurile vor fi donate Crucii Rosii din Italia (VIDEO)

Chefi din intrega lume sar in ajutorul victimelor curemurului din Italia. Jamie Oliver, Carlo Cracco, Antonello Colonna sau Davide Oldani, vor pregati in restaurantele lor preparatul simbol din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )