Libnet.ro
UNICEF

05:00

Londra a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu - raport

Hotnews Hotnews,
 Londra a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu - raport

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu, potrivit unui raport difuzat joi, citand ultimele documente obtinute de fostul consultant american in domeniul informatiilor Edward Snowden, refugiat in Rusia, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Raport: Londra a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu, potrivit unui raport, citand ultimele documente obtinute de fostul consultant american in domeniul informatiilor Edward Snowden, refugiat in Rusia.

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe internet in Orientul Mijlociu

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu, scrie AFP. Informatia apartine unui raport care citeaza unele documente obtinute de fostul consultant american in.

Spionaj. Guvernul britanic a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu, potrivit unui raport, joi, citand ultimele documente obtinute de fostul consultant american in domeniul informatiilor Edward Snowden, refugiat in Rusia,.

BAZA SECRETA de supraveghere pe Internet, in Orientul Mijlociu. Vezi cine a instalat-o.

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu, potrivit unui raport, joi, citand ultimele documente obtinute de fostul consultant american in domeniul informatiilor Edward Snowden, refugiat in Rusia, informeaza Mediafax. Potrivit ziarului The Independent, acest raport nu mentioneaza tara in care se afla aceasta baza, dar dezvaluie ca ea poate sa intercepteze e-mailuri, apeluri telefonice si toate datele care circula pe Internet in contul Statelor .

The Independent: Marea Britanie are o baza de supraveghere a internetului, in Orientul Mijlociu

Serviciile de informatii britanice sunt atrase intr-un nou scandal legat de interceptari ilegale asupra populatiei, dupa ce publicatie The Independent a dezvaluit astazi, un raport despre o baza secreta de supraveghere a internetului, instalata de Marea Britanie in Orientul Mijlociu, potrivit documentelor sustrase de Edward Snowden.

The Independent: Marea Britanie detine o baza de supraveghere a internetului, in Orientul Mijlociu

Serviciile de informatii britanice sunt atrase intr-un nou scandal legat de interceptari ilegale asupra populatiei, dupa ce publicatia The Independent a dezvaluit astazi, un raport despre o baza secreta de supraveghere a internetului, instalata de Marea Britanie in Orientul Mijlociu, potrivit documentelor sustrase de Edward Snowden.

Noi dezvaluiri marca Snowden: Marea Britanie INTERCETEAZA tot ce misca in Orientul Mijlociu

Serviciile speciale britanice controleaza o baza secreta din Orientul Mijlociu, prin care se intercepteaza convorbirile telefonice si traficul de pe internet, transmite ziarul The Independent, facand referire la d.

Noi dezvaluiri marca Snowden: Marea Britanie INTERCEPTEAZA tot ce misca in Orientul Mijlociu

Serviciile speciale britanice controleaza o baza secreta din Orientul Mijlociu, prin care se intercepteaza convorbirile telefonice si traficul de pe internet, transmite ziarul The Independent, facand referire la.

Jerusalem Post: Arabia Saudita face o demonstratie de realpolitik in Orientul Mijlociu

Cei mai multi care citesc stirile din ultimele saptamani sunt derutati incercand sa inteleaga ceea ce se intampla in Orientul Mijlociu. Afecteaza caderea presedintelui egiptean, Mohamed Morsi, razboiul din Siria si influenteaza evenimentele siriene gruparile teroriste din regiune? De ce sustin sauditii Fratia Musulmana in Siria, dar nu si in Egipt? Razboiul din Siria dezbina sau nu teroristii suniti si siiti?.

Orientul Mijlociu si Egiptul: o Europa cu susul in jos

Nu e usor sa comentezi situatia din Egipt, mai ales cand numarul mortilor din confruntarile violente e in crestere. Orientul Mijlociu si Africa de Nord sunt o regiune greu de analizat, in general. Nu le poti aplica modelele economice uzuale si trebuie sa observi atent ce se intampla in teren ca sa faci o prognoza pe termen lung.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )