Libnet.ro
UNICEF

01:05

Londra: Un pilot a fost retinut dupa ce politistii au gasit in bagajul sau de mana mai multe cutite

B1 B1,
Londra: Un pilot a fost retinut dupa ce politistii au gasit in bagajul sau de mana mai multe cutite

Un pilot a fost retinut de politia din Londra, dupa ce acestia au gasit in bagajul sau de mana mai multe cutite. Acesta se imbarca intr-un avion Cathy Pacific care efectua o cursa pe ruta Londra-Hong Kong,. continuă pe B1

Fostul director al FMI Rodrigo Rato a fost retinut timp de 8 ore

Rodrigo Rato, director FMI din 2004 pana in 2007, a fost retinut, ieri, timp de opt ore, in cadrul unei investigatii privind spalare de bani si evaziune fiscala, potrivit site-ului Le Figaro. Acesta a fost eliberat la scurt timp dupa miezul noptii, fiind de acord sa coopereze, potrivit unor surse oficiale citate de Le Figaro. Membru important al Partidului Popular din Spania, Rato a fost ministru al Economiei in cadrul guvernului spaniol din 1996 pana in 2004. Ulterior, a devenit director al bancii Bankia. Politia a perchezitionat domiciliul si unul dintre birourile acestuia din districtul Salamanca in Madrid. Rato a fost audiat pentru mai mult timp de catre politisti. Timp de cateva zile, guvernul Conservator al lui Mariano Rajoy a refuzat sa comenteze asupra acuzatiilor de spalare de bani fata de Rodrigo Rato.

SUA: O persoana a fost retinuta, dupa ce a escaladat gardul Casei Albe

O persoana, care a escaladat gardul Casei Albe, in noaptea de duminica spre luni, a fost retinuta, relateaza CNN, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )