Libnet.ro
UNICEF

15:30

Londra, in topul destinatiilor pentru romanii care cauta de lucru in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Londra, in topul destinatiilor pentru romanii care cauta de lucru in strainatate

Londra este destinatia preferata de cei mai multi romani care vor s gaseasca un loc de munca in alta tara, fiind orasul indicat ca destinatie favorita de emigrantii din Romania, Portugalia, Israel, Barbados si Jamaica, relateaza Daily Mail. continuă pe Wall-Street Ro

Programul Prima Casa, extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane lei, pana la finele acestui an. Este o propunere venita din practica, prin care dorim sa-i sprijinim pe romanii care muncesc in strainatate sa isi achizitioneze sau sa isi construiasca o locuinta. In acelasi timp, masura va contribui la o administrare mai eficienta si la cresterea gradului de utilizare a portofoliului de garantii din Programul Prima Casa, arata, intr-un comunicat, ministrul Finantelor, Ioana Petrescu.

Programul Prima Casa, extins pentru romanii care locuiesc in strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate vor putea sa acceseze credite Prima Casa. Programul Prima Casa va fi extins si pentru romanii din diaspora, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, la.

Programul Prima Casa, extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane.

Programul Prima Casa, extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa. Plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane le.

Programul Prima Casa va fi extins si pentru romanii din diaspora

Programul Prima casa va fi extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, la rubrica Transparenta decizionala.

Programul Prima Casa, extins pentru romanii din strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane lei, pana la finele acestui an, informeaza Mediafax.

Timisoara, in topul destinatiilor europene de lux accesibile

Timisoara a fost plasata de publicatia americana Huffington Post in Top 10 al destinatiilor europene de lux cele mai accesibile, alaturi de orase precum Zaragoza Spania), Murcia Spania) sau Braga Portugalia),.

Londra, orasul preferat al romanilor care doresc sa lucreze in strainatate

Londra este destinatia favorita pentru cei care vor sa gaseasca un loc de munca in strainatate, fiind orasul preferat al emigrantilor din Romania, Portugalia, Israel, Barbados si Jamaica, relateaza Daily.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )