Libnet.ro
UNICEF

01:05

Londra: Traficul aerian, inchis din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

B1 B1,
Londra: Traficul aerian, inchis din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Traficul aerian in zona capitalei Marii Britanii a fost inchis, vineri, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic pentru control aerian, a anuntat Eurocontrol, potrivit AFP. Sute de zboruri au fost afectate de. continuă pe B1

Traficul aerian in zona Londrei a fost iNCHIS, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Traficul aerian in zona Londrei a fost inchis brusc, vineri dupa-amiaza, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic pentru control aerian, anunta Eurocontrol, institutia care gestioneaza traficul aerian.

Traficul aerian din Marea Britanie, inchis partial din cauza unei defectiuni informatice

Traficul aerian in zona Londrei a fost inchis brusc, vineri dupa-amiaza, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic pentru control aerian, anunta Eurocontrol, institutia care gestioneaza traficul aerian in Europa.

Meteorolog: Soarele nu a mai aparut in Bucuresti din cauza unei inversiuni termice

Soarele nu a mai aparut in Bucuresti, dar si in celelalte orase din sudul si estul Romaniei de o luna din cauza unei inversiuni termice, sustine jurnalistul Mihai Jurca pe blogul sau personal, citandu-l pe.

Romica Jurca: Soarele nu a mai aparut in Bucuresti din cauza unei inversiuni termice

Soarele nu a mai aparut in Bucuresti, dar si in celelalte orase din sudul si estul Romaniei de o luna din cauza unei inversiuni termice, explica meteorologul Romica Jurca, pe blogul The Guide al.

Peste 100 de blocuri si case din Capitala, fara caldura si apa calda, din cauza unei avarii

Peste 100 de blocuri si case din Capitala sunt fara curent electric si apa calda, unele de joi dimineata, iar cele mai multe vor fi astfel pana vineri seara, din cauza unei avarii la reteaua RADET, informeaza regia, potrivit Mediafax.

Traficul aerian din Londra a fost inchis brusc. Care este explicatia oficiala

Traficul aerian in zona Londrei a fost inchis brusc, vineri dupa-amiaza, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic pentru control aerian, informeaza Mediafax.

INML: Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit din cauza unei infectii pulmonare

Medicii Institutului National de Medicina Legala INML) au stabilit ca fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, a decedat marti in Spitalul Penitenciar Rahova, ca urmare a unei infectii pulmonare, informeaza Mediafax.

BMW, Honda si Totoya recheama masinile in service din cauza unor probleme la airbag-uri

BMW, Toyota si Honda recheama in service masinile din cauza unei probleme la airbag-uri, problema ce poate fi fatala pasagerilor, relateaza Stirile ProTV. Acest scandal a izbucnit dupa ce in Statele Unite.

Peste 100 de blocuri si case din Capitala, fara caldura si apa calda, din cauza unei avarii

Peste 100 de blocuri si case din Capitala sunt fara curent electric si apa calda, unele de joi dimineata, iar cele mai multe vor fi astfel pana vineri seara, din cauza unei avarii la reteaua RADET, informeaza regia.

EXCLUSIV Comisia Europeana ameninta Romania cu sanctiuni (declansarea procedurii de infringement) din cauza introducerii garantiei de buna conduita pentru firmele care contesta licitatiile. Guvernul: Autoritatile romane vor trimite informatii care sa lam

Comisia Europeana ameninta Romania cu infringement din cauza introducerii garantiei de buna conduita pentru firmele care contesta licitatiile, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro. Guvernul a stabilit in iunie printr-o ordonanta de urgenta ca, pentru a putea contesta rezultatul unei licitatii publice, o firma trebuie sa puna la dispozitie aceasta garantie financiara de buna conduita, de 1% din valoarea estimata a contractului contestat. Executivul european califica astazi aceasta garantie drept excesiva si cere ca in termen de 70 de zile Romania sa ia masuri pentru a remedia situatia. Comisia Europeana apreciaza ca introducerea garantiei ar putea duce la o limitare a accesului la justitie a operatorilor economici.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )