Libnet.ro
UNICEF

19:30

Loteria bonurilor fiscale, schimbata? Ar putea fi doar 100 de castigatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Loteria bonurilor fiscale, schimbata? Ar putea fi doar 100 de castigatori

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei zile, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma primita sa fie consistenta, iar solicitarea. continuă pe Wall-Street Ro

Teodorovici: O solutie pentru Loteria bonurilor fiscale este selectarea a doar 100 de castigatori

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei zile, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma primita sa fie consistenta, iar solicitarea bonului sa fie stimulata, afirma ministrul Finantelor, citat de surse din presa.

Eugen Teodorovici: O solutie pentru Loteria bonurilor fiscale este selectarea a doar 100 de castigatori, astfel incat castigurile sa fie unele consistente

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca o solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei luni, sa fie.

Solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase. Ce propune ministrul Finantelor

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei luni, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma .

Ce propune Teodorovici pentru Loteria bonurilor fiscale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorivici, a declarat, marti, ca o solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei zile, sa fie selectati doar 100 de castigatori, informeaza Mediafax.

Castigatori Loteria bonurilor fiscale: peste 15.000 de norocosi. Premiul scade la 66 lei

Peste 15. 000 de cereri de revendicare a premiilor la Loteria bonurilor fiscale organizata de Paste au fost depuse de marti, 14 aprilie, si pana joi, 30 aprilie, la ora 14. 00, valoarea castigului scazand astfel la 66 de lei pentru fiecare bon fiscal castigator. Cererile de revendicare a premiilor pentru bonurile fiscale emise la 7 februarie, cu valoarea cuprinsa intre 6 lei si 6,99 lei, mai pot fi depuse pana la 13 mai.

Loteria Bonurilor Fiscale: Peste 15.000 de cereri de revendicare a premiului, iar valoarea acestuia a scazut la 66 de lei

Pana in prezent au fost depuse peste 15. 000 de cereri de revendicare a premiului pus la bataie de ANAF la Loteria Bonurilor Fiscale. Astfel, valoarea castigului a ajuns la 66 de lei pe fiecare bon fiscal cu.

Aproape 300 de brasoveni au stat la coada la CJAS, insa doar 100 si-au ridicat cardul

Aproape 300 de persoane au stat la coada la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov, in cursul zilei de luni si cam tot atatia au venit si marti, insa doar o treime dintre acestia si-au ridicat.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )