Libnet.ro
UNICEF

17:00

Lotul Angliei pentru Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Lotul Angliei pentru Cupa Mondiala

Roy Hodgson, selectionerul Angliei, a anuntat luni dupa-amiaza lotul de jucatori pe care se va baza la turneul final al Cupei Mondiale de luna viitoare. continuă pe Online Sport

Alberto Zaccheroni a anuntat lotul Japoniei pentru Cupa Mondiala. Nu lipsesc Kagawa, Honda sau Nagatomo

Selectionerul Japoniei, italianul Alberto Zaccheroni , a anuntat numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia, care va debuta peste exact o luna. Din lista tehnicianului de 61 de ani n.

Ghana a stabilit lotul largit pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Kwesi Appiah, selectionerul nationalei Ghanei, a definitivat lotul largit care va reprezenta tara africana in cadrul Mondialului din Brazilia.

Lotul Angliei pentru CM 2014 din Brazilia

Anglia a definitivat lotul largit pentru Campionatul Mondial din Brazilia, din perioada 12 iunie - 13 iulie 2014. Doar doi jucatori sunt din afara campionatului englez, astfel ca Anglia are una dintre nationalele cu cel mai redus numar de stranieri.

Ashley Cole s-a retras din echipa nationala a Angliei

Fundasul Ashley Cole a spus adio, luni, prezentei in nationala de fotbal a Angliei, dupa ce a fost anuntat de selectionerul Roy Hodgson ca nu va fi retinut in lotul pentru Cupa Mondiala din Brazilia.

Manchester City, campioana Angliei pentru a doua oara in ultimii trei ani

Manchester City a obtinut cel de-al doilea titlu de campioana a Angliei din ultimii trei ani, dupa ce a invins in ultima etapa din Premier League de West Ham United, scor 2-0. Echipa antrenata de Manuel Pellegrini .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )