Libnet.ro
UNICEF

01:05

LOVITURA. Concurenta amendeaza cu 3,2 MIL. EURO 11 agentii media

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
LOVITURA. Concurenta amendeaza cu 3,2 MIL. EURO 11 agentii media

Consiliul Concurentei a sanctionat, dupa o ancheta fara precedent, 11 companii din industria media cu amenzi in valoare totala de 14. 555 lei aproximativ 3,2 milioane euro). continuă pe Wall-Street Ro

Concurenta amendeaza 11 agentii media cu 3,2 MIL. EURO

Consiliul Concurentei a sanctionat, dupa o ancheta fara precedent, 11 companii din industria media cu amenzi in valoare totala de 14. 555 lei aproximativ 3,2 milioane euro).

Impact a platit 9 mil. euro pe o treime dintr-un lot de terenuri de pe Barbu Vacarescu

Dezvoltatorul imobiliar Impact a cumparat cu 9 mil. euro o treime din dreptul de proprietate asupra unui lot de terenuri in suprafata de circa 8 hectare de pe bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti.

Hidroelectrica, chemata la Curtea de Arbitraj din Berna: aceasta a cauzat daune de 80 mil. euro

Firma elevtiana EFT a chemat Hidroelectica la Curtea de Arbitraj din Berna, pentru a recupera daune de 80 milioane de euro.

Perchezitiile in cazul Lukoil, extinse; prejudiciul, estimat la 230 mil. euro

Procurorii perchezitioneaza, joi, mai multe sedii apartinand unor societati comerciale Lukoil, inclusiv la rafinaria din Ploiesti , prejudiciul estimat de anchetatori ridicandu-se la 230 de milioane de euro, din care 112 milioane de euro din evaziune.

Rezervele valutare au crescut cu 186 mil. euro in septembrie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut in septembrie cu 186 milioane euro, la 31,06 miliarde euro, in conditiile unor intrari de 1,41 miliarde euro, in principal din reducerea rezervelor minime in valuta la 16% in iulie,.

GEFCO Romania se asteapta la afaceri de peste 50 MIL. euro anul acesta

Compania de transport si logistica GEFCO Romania , controlata de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, asteapta afaceri de peste 50 milioane euro in acest an, de la 47,6 milioane euro in 2013, si intentioneaza sa se extinda prin achizitii.

Retailerul telecom Arsis estimeaza ca va ajunge anul acesta la afaceri de 34 mil. euro

Reteilerul telecom Arsis estimeaza o crestere cu 10-12% a afacerilor in acest an, de la 30,4 milioane de euro in 2013, in urma vanzarilor mai mari de telefoane smartphone si a lansarii www. arsis. ro, care va aduce 4-5 % din veniturile companiei.

CFR: contract de 140 mil. euro pentru lucrari pe sectorul Sighisoara - Simeria

CFR a semnat un contract in valoare de 617,8 milioane lei 140 milioane euro), inclusiv TVA, cu asocierea Alstom Transport - Alcatel Lucent Romania, pentru lucrari pe sectorul ferovar ighisoara - Coslariu - Simeria.

Perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti, intr-un dosar cu un prejudiciu de 200 mil. euro

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti fac perchezitii, joi, la sediul rafinariei Lukoil din Ploiesti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul estimat de anchetatori fiind de 200 de milioane de euro, potrivit unor.

Romprest incaseaza 2 mil.euro pentru transport si depozitare de pamant si deseuri din cimitire

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti va plati 2,4 milioane euro, cu TVA, companiei Romprest Service, pentru servicii de transport si depozitare pamant din lucrari funerare subterane si supraterane, moloz, deseuri si alte resturi.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )