Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lovitura pentru Bursa: Oferta AdePlast a esuat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lovitura pentru Bursa: Oferta AdePlast a esuat

Oferta publica initiala IPO) pe care producatorul de materiale de constructii AdePlast a facut-o pe Bursa in perioada 2-15 octombrie a esuat, subscrierile neajungand la pragul minim de 70% prevazut in prospect. continuă pe Wall-Street Ro

Oferta Adeplast a esuat

Oferta publica de vanzare de actiuni AdePlast derulata in perioada 2 - 15 octombrie nu a fost finalizata cu succes, nefiind inregistrat volumul minim de subscrieri in vedere incheierii cu succes a acesteia. Sumele subscrise de investitori in cadrul ofertei vor fi returnate conform prevederilor prospectului de oferta, potrivit unui comunicat remis BVB de BCR si Intercapital Invest, intermediarii ofertei. Conditia minima pentru incheierea cu succes a ofertei era ca minim 70% din actiuni sa fie vandute.

ASF a primit o plangere privind subscrierile din oferta AdePlast

Avocatul Dan Stoicescu a depus o sesizare la Autoritatea de Supraveghere Financiara privind derularea ofertei publice pentru listarea AdePlast.

Barbut, Adeplast: Noi am fost pregatiti pentru Bursa, dar Bursa nu a fost pregatita pentru noi

Marcel Barbut, directorul si principalul actionar al producatorului de materiale de constructii AdePlast, spune ca piata romaneasca de capital inca nu a ajuns la stadiul la care sa reprezinte o alternativa pentru finantarea companiilor private din.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )