Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lovitura pentru Digi RCS RDS, Vodafone si Telekom. Cum a reusit Orange sa castige 13 milioane de euro

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Digi RCS RDS, Vodafone si Telekom. Cum a reusit Orange sa castige 13 milioane de euro

Orange Romania a castigat un proces impotriva Consiliului Concurentei, intr-un doasr in care a solicitat suspendarea unei decizii din decembrie 2018, prin care aceasta institutie a aplicat liderului pietei locale de telefonie mobila o amenda de aproximativ 13,5 milioane de euro. Lovitura pentru Digi RCS RDS, Vodafone si Telekom Acuzatia era abuz de pozitie dominanta. continuă pe Playtech

Digi RCS RDS, anunt important pentru toti romanii. Ce primesti daca te abonezi acum

Digi RCS RDS a facut un anunt important pentru toti romanii. Ce primesti daca alegi sa te abonezi la acest operator de servicii de telecomunicatii? Digi RCS RDS, anunt important pentru toti romanii Digi RCS RDS vine in inaintarea viitorilor utilizatori cu o oferta de nerefuzat, caci le ofera multe beneficii la abonare: comanzi 247 .

RCS-RDS incearca piata de streaming. Ce serial poti vedea in martie pe Digi Online

Daca ai folosit sau nu aplicatia Digi Online, RCS-RDS iti da acum un motiv s-o ai la indemana. A pregatit pentru martie un serial care va fi disponibil doar in aceasta aplicatie. Din 6.

Proiectul care poate face ca pretul abonamentului tau Digi, Orange sau Vodafone sa scada

Un proiect de lege te-ar putea ajuta sa scoti mai putini bani din buzunar atunci cand inchei contracte cu operatori precum Digi, Orange sau Vodafone. Daca detii un contract incheiat cu o.

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )