Libnet.ro
UNICEF

09:00

LOVITURA pentru Iohannis din partea Diasporei. De ce se opune numirii lui George Maior la Washington

România Liberă România Liberă,
LOVITURA pentru Iohannis din partea Diasporei. De ce se opune numirii lui George Maior la Washington

Asociatia Jurnalistilor Romani din America de Nord NARPA) a publicat, miercuri, o scrisoare adresata presedintelui Klaus Iohannis in care ii solicita acestuia sa reconsidere argumentele care au stat la baza nominalizarii fostului director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, pentru postul de ambasador al Romaniei in Statele Unite. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru Klaus Iohannis din partea Diasporei. De ce se opune numirii lui George Maior la Washington

Asociatia Jurnalistilor Romani din America de Nord NARPA) a publicat, miercuri, o scrisoare adresata presedintelui Klaus Iohannis in care ii solicita acestuia sa reconsidere argumentele care au stat la baza nominalizarii fostului director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, pentru postul de ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Scandal FIFA: Sase inalti oficiali, ARESTATI inaintea alegerilor. Lovitura pentru Blatter!

Sase inalti oficiali din cadrul Federatiei Internationale de Fotbal FIFA) au fost arestati de autoritatile din Elvetia. Apropiati ai actualului presedinte Joseph Blatter, pe numele acestora a fost ceruta extradarea din SUA.

Robert Cazanciuc: Restructurarea penitenciarelor nu se poate face fara o contributie din partea Uniunii Europene

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca este nevoie de o contributie din partea Uniunii Europene pentru restructurarea penitenciarelor din Romania, transmite Mediafax. El a subliniat ca este nevoie.

Coalitia pentru Mediu din Romania, scrisoare deschisa pentru Iohannis si Ponta: Luati masuri urgente pentru a combate agresiunea investitorilor impotriva activistilor de mediu (VIDEO)

Coalitia pentru Mediu din Romania solicita Presedintelui si Prim-Ministrului Romaniei luarea de masuri urgente pentru a garanta securitatea membrilor societatii civile si pentru a combate agresiunea unor invest.

Omniasig: Nu a existat nicio amenintare din partea mostenitorilor Aurei Ion privind un eventual litigiu

Omniasig transmite ca nu a existat nicio amenintare din partea mostenitorilor studentei Aura Ion cu privire la un eventual litigiu, dupa ce ieri familia Aurei Ion a acuzat ca plata despagubirilor cuvenite in urma accidentului aviatic din Apuseni a fost facuta dupa ce compania a fost anuntata ca va fi actionata in justitie.

INHGA: Cod galben de inundatii pentru raurile din bazinul Cotatcu, in Buzau si Vrancea, pana joi la ora 1.00

O atentionare cod galben de inundatii a fost emisa de hodrologi pentru raurile din bazinul Cotatcu, judetele Buzau si Vrancea, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor.

Bulgarii n-au buletine de vot pentru alegerile din toamna. Ce solutie propun autoritatile

Autoritatile din Bulgaria se confrunta cu un deficit de buletine de vot pentru alegerile din toamna, iar solutia ar fi tiparirea lor in Romania, scrie publicatia Novinite. Tipografiile autorizate vor putea sa.

Sanitas solicita majorari salariale cu 10% pentru lucratorii din sanatate, din 1 septembrie

Organizatiile judetene Sanitas au mandatat Biroul Executiv sa negocieze cu Executivul o majorare salariala de minimum 10 la suta pentru angajatii din sanatate din 1 septembrie, potrivit unui comunicat transmis.

Lovitura pentru Dacia: mini Sandero, din nou infirmata. Ce spune Ghosn despre Kwid

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan, a anuntat ca modelul Kwid nu va fi comercializat si sub marca Dacia, dupa ce citadina a fost lansata pe piata din India sub logo-ul Renault.

Banca Centrala Europeana nu a majorat finantarea de urgenta pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana a mentinut plafonul liniei de finantare de urgenta destinata creditorilor eleni la 80,2 miliarde de euro, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )