Libnet.ro
UNICEF

18:15

Lovitura teribila primita de Kovesi: Unul din dusmani este noul sef DNA Ploiesti (VIDEO)

B1 B1,
Lovitura teribila primita de Kovesi: Unul din dusmani este noul sef DNA Ploiesti (VIDEO)

Calin Nistor, procuror-sef adjunct al DNA, a anuntat in emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV ca procurorul general a semnat delegarea procurorul Marin Nicolae in functia de procuror sef al DNA Ploiesti, in locul. continuă pe B1

Vestea TERIBILA primita de Andreea Esca: inca nu realizez...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca.

Top 10 startup-uri europene pentru HR. Unul dintre ele este fondat de romni

In ultimii ani, domeniul resurselor umane apeleaza tot mai mult la tehnologie pentru a rezolva probleme ce tin de recrutare sau gestionarea angajatilor. Drept urmare, au aparut numeroase startup-uri care incearca prin softuri, platforme online si aplicatii sa vina cu solutii pentru HR. Iata care sunt cele mai interesante dintre acestea, la nivel european. Unul dintre startup-urile din clasament este fondat si condus de doi romani.

Facebook, in centrul unui nou SCANDAL! Unul din oamenii CHEIE pleaca din companie

Scandalul legat de firma de consultanta Cambridge Analytica pare departe de a se incheia. Facebook se afla in centrul unei noi controverse, odata cu plecarea din companie a directorului pentru securitate, Alex Sta.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Moartea napraznica a unui POLITIST! N-a mai avut nicio sansa. Din pacate este vorba de...

Un politist din localitatea Ghidici, judetul Dolj, in varsta de 29 de ani, a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. Omul.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )