Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lucian Bolcas, despre cazul de santaj in care este implicat fostul presedinte, Traian Basescu: Nu s-a inceput urmarirea penala (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Bolcas, despre cazul de santaj in care este implicat fostul presedinte, Traian Basescu: Nu s-a inceput urmarirea penala (VIDEO)

UPDATE 14:00 Reprezentantii Ministerului Public precizeaza ca s-a dispus urmarirea penala in cazul fostului sef al statului pentru infractiunea de santaj. Detalii AICI)Avocatul Lucian Bolcas a declarat ca. continuă pe B1

Dosarul in care este cercetat ginerele lui Traian Basescu, declinat catre DNA

DIICOT a declinat catre DNA dosarul Mosia Bratienilor, in care se efectueaza cercetari in legatura cu retrocedari ilegale de terenuri din judetul Arges si in care este urmarit penal si avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, potrivit biroului de presa al DIICOT.

Dosarul Mosia Bratienilor, in care este urmarit penal ginerele lui Basescu, preluat de DNA

Dosarul Mosia Bratienilor, privind retrocedari ilegale de terenuri din Arges, in care este urmarit penal si ginerele lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, va fi cercetat de DNA, informeaza Mediafax.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

Deputatul Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor.

Basescu - citat de Instanta, in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, ca sa fie audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, potrivit lui Lucian Bolcas, avocatul parlamentarului, citat de Mediafax.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea noastra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facut-o alesilor PSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA,.

Ministerul Sanatatii a cerut o ancheta in cazul tanarului care a murit asteptand sa faca un RMN

Ministerul Sanatatii a cerut o ancheta la DSP, in cazul tanarului de 27 de ani din Arges, care a murit asteptand sa faca un RMN. Nicolae Banicioiu nu isi explica de ce nu i s-au facut.

Cazul batranei care a fost externata si gasita moarta pe camp: Doctorita care a facut schimb de garda a fost concediata

Medicul Eva Ionel, in varsta de 60 de ani, de la Spitalul Tractorul din Brasov, care a facut schimb de garda cu doctorita de la Sfantu Gheorghe care a lasat-o sa plece acasa pe batrana de 82 de ani,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )