Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lucian Duta, fostul presedinte CNAS: Taxa clawback aduce statului venituri de 300 milioane euro pe an

B1 B1,
Lucian Duta, fostul presedinte CNAS: Taxa clawback aduce statului venituri de 300 milioane euro pe an

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, respinge acuzatiile de prejudiciere a bugetului de stat, in timpul mandatului sau la conducera institutiei respective, sustinand. continuă pe B1

Lucian Duta, fost presedinte CNAS, despre sesizarea Corpului de Control: Taxa clawback aplicabila din iunie 2010 aduce statului venituri de 300 mil. euro pe an

Taxa clawback aplicabila din iunie 2010 aduce la bugetul de stat venituri de 300 de milioane de euro pe an, iar producatorii de medicamente care nu au platit aceasta contributie trebuie sa o faca cu 2009, a declarat, duminica, pentru Mediafax, fostul presedinte al CNAS Lucian Duta.

Lucian Duta: Taxa clawback aplicabila din iunie 2010 aduce statului venituri de 300 milioane euro pe an

Taxa clawback aplicabila din iunie 2010 aduce la bugetul de stat venituri de 300 de milioane de euro pe an, iar producatorii de medicamente care nu au platit aceasta contributie trebuie sa o faca cu 2009, a declarat, azi, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) Lucian Duta, relateaza sursele de presa.

Fostul presedinte sarb, Boris Tadic paraseste conducerea Partidului democrat.

Fostul presedinte reformist Boris Tadic, primul sef de stat necomunist al Serbiei dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, si-a anuntat duminica decizia de a parasi conducerea Partidului democrat in urma esecului la alegerile generale din mai, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Nu imi voi prezenta candidatura la presedintia partidului in cadrul urmatorului congres prevazut la 21 noiembrie, a declarat Tadic pentru presa inainte de a adauga ca probabil va deveni presedinte de onoare al .

Fostul presedinte PSD al CJ Botosani Constantin Contac candideaza si din inchisoare - Botosaneanul.ro

Fostul presedinte PSD al CJ Botosani Constantin Contac, condamnat definitiv, miercuri, alaturi de fiul sau, Liviu, va candida si la alegerile legislative din decembrie, in conditiile in care nu exista legi care sa ii interzica acest lucru, spune presedintele Biroului Electoral Judetean, Lacramioara Axinte, citata de cotidianul Botosaneanul. ro.

Fostul presedinte al CJ Botosani Constantin Contac va fi iNCARCERAT.

Fostul presedinte al CJ Botosani Constantin Contac si fiul sau, Liviu, condamnati definitiv, miercuri, la trei ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, vor fi transferati in Penitenciarul Botosani dupa ce Politia Judeteana va primi, in original, actele emise de instanta, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Botosani, Daniela Ghiorghiescu, a declarat, joi, ca cei doi sunt in arestul Politiei, urmand sa fie transferati in Penitenciarul Botosani. Ea a .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )