Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat vineri, la Constanta, ca partidul va depune motiunea de cenzura atunci cand vor fi indeplinite conditiile optime pentru a avea numarul. continuă pe Antena3

Informatii de ultima ora despre NUNTA Simonei Halep! Fanii au reactionat imediat: Ce frumos! (FOTO)

Intre meciuri importante si antrenamente obisitoare, Simona Halep si-a gasit timp pentru a profita de prezenta la Roma. Altaturi de antrenorul sau, Darren Cahill, aceasta s-a relaxat inainte de primul meciul din.

Reactii politice dupa moartea lui Cristian Topescu. Ce au spus Basescu, Dragnea, Iohannis si Ludovic Orban despre comentatorul sportiv

Liderii celor mai mari partide politice din Romania si-au exprimat regretul pentru moartea comentatorului Cristian Topescu. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost printre primii care au transmis un mesaj, mai ales ca fostul comentator a fost si parlamentar al PNL mandatul 2008-2012.

Ludovic Orban spune ca nu prezinta textul plangerii penale impotriva lui Dragnea si Dancila pentru a nu produce presiune

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Iasi, ca va prezenta public continutul sesizarii la momentul oportun, precizand ca n-o face acum, pentru a nu se interpreta ca ar fi vorba de vreo presiune. Orban a spus ca sesizarea se refera doar la Viorica Dancila si Liviu Dragnea, dar ca asta nu inseamna ca nu se poate face o extindere.

Reactia lui Daniel Zamfir la plangerea penala facuta de Ludovic Orban

Senatorul liberal Daniel Zamfir spune ca Ludovic Orban a facut plangerea penala Vioricai Dancila fara sa consulte Biroul Permanent al partidului. Nu este prima data cand Ludovic Orban ia o decizie fara.

Ludovic Orban dezvaluie cum a luat decizia de a-i face plangere penala lui Dancila

Ludovic Orban a explicat vineri la Constanta cum a luat decizia de a depune plangerea penala pe numele premierului Viorica Dancila si ce se va intampla cu acest demers. Potrivit lui Radu Tudor, decizia lui.

Ludovic Orban si-a abandonat cainele cu care-si facea propaganda in curtea PNL - FOTO si VIDEO

Cainele pe care Ludovic Orban il folosea intr-un clip de promovare a imaginii salea fost abandonat intr-un tarc, in lant, chiar in curtea PNL. Un senator liberal finantase un spatiu pentru cainele.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva premierului Dancila, criticata chiar in interiorul PNL. Nu aceasta este solutia

Ludovic Orban a fost aspru criticat pentru gestul sau de a depune o plangere penala impotriva Vioricai Dancila chiar de oameni din partidul sau, Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, a spus ca nu e de.

Ludovic Orban, criticat in PNL de unii din cei mai influenti lideri pentru depunerea plangerii penale

Decizia lui Ludovic Orban de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare si impotriva lui Liviu Dragnea pentru divulgare de informatii secrete in scandalul mutarii am.

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD: Nu aceasta este solutia. Nu s-a consultat in partid

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila.

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )