Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban: Gaiestiul are nevoie de o centura ocolitoare. Azi punem bazele acestui proiect (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Gaiestiul are nevoie de o centura ocolitoare. Azi punem bazele acestui proiect (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat marti, la evenimentul de semnare a Contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Drumul Expres Gaesti-Ploiesti,. continuă pe B1

Ludovic Orban: Gaiestiul are nevoie de o centura ocolitoare. Azi punem bazele acestui proiect

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat marti, la evenimentul de semnare a Contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Drumul Expres Gaesti-Ploiesti,.

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta .

Ludovic Orban: CE Oltenia are un viitor cert si va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro. Planul de restructurare va fi transmis, saptamana viitoare, catre Comisia Europeana (VIDEO)

Complexul Energetic Oltenia are un viitor cert si va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro, a subliniat duminicapremierul Ludovic Orban, care a mai precizat, printre altele,ca planul de re.

LUDOVIC ORBAN: Drumul Expres Gaesti-Ploiesti, un drum necesar ce va asigura si centura ocolitoare pentru Gaesti

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la semnarea contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Drumul Expres Gaesti-Ploiesti, ca acesta este un drum necesar, care va asigura si centura ocolitoare pentru orasul Gaesti.

LUDOVIC ORBAN: Complexul Energetic Oltenia are un viitor cert, va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca viitorul Complexului Energetic Oltenia este cert, acesta urmand ca beneficieze de investitii uriase de peste 3,5 miliarde de euro.

Ludovic Orban: Politic, cu PSD nu avem ce discuta. Somez PSD sa nu-si bata joc de democratie si de Romania si sa opreasca procedura motiunii de cenzura pana la decizia CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca politic PNL nu are ce sa discute cu PSD, insa liberalii poarta discutii cu toti parlamentarii pentru a cere sprijin in contextul motiunii de cenzura care a fost.

Ludovic Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban, investitie de 50 de milioane de euro. in ce va baga banii: Va crea locuri de munca directe

Premierul Ludovic Orban anunta o investitie de 50 de milioane de euro prin care, in prima faza, va crea 200 de locuri de munca directe. Anuntul premierului Ludovic Orban: investitie de 50 de milioane de euro200 de locuri de munca directe Seful Executivului a fost prezent, marti, la inaugurarea lucrarilor pentru realizarea fabricii de asamblare .

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )