Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ludovic Orban: Nu inteleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Piedone. O surpriza totala!

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Nu inteleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Piedone. O surpriza totala!

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, la Romania TV, ca alegerea lui Cristian Popescu P. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, catre reprezentantii sectorului HoReCa: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban spune ca Executivul cauta in continuare solutii pentru a sprijini industria ospitalitatii, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Prezent, joi la Conferinta Na.

Ludovic Orban: Nu stiu cat va putea fi primar Cristian Piedone, are o condamnare dictata de instanta de fond. Nu pot sa inteleg de ce a fost votat de locuitorii Sectorului 5

Ludovic Orban, presedintele PNL, a comentat alegerea lui Cristian Popescu Piedone in functia de primar al Sectorului 5, pe care a catalogat-o drept o surpriza totala, si a marturisit ca nu intelege de ce.

LUDOVIC ORBAN: Piedone nu stiu cat va fi primar ca are condamnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca nu stie cat timp va fi primar Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 deoarece are o condamnare in prima instanta, iar despre Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, a declarat ca nu stie sa piarda.

Ludovic Orban: Nu pot sa inteleg de ce s-a acceptat ca Biroul Electoral al Sectorului 1 sa isi desfasoare activitatea intr-o cladire a primariei, unde la etajul doi era, de fapt, o echipa de campanie a primarului Tudorache (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, referindu-se la controversele privind numararea voturilor de la Sectorul 1, ca asteapta sa se faca o ancheta, iar cei care au incercat sa afecteze corectitudinea.

Ludovic Orban, de Ziua varstnicilor: Cei mai multi dintre ei inteleg ca pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permit situatia tarii si incercarile extrem de dificile prin care trecem

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un gand bun si recunostinta parintilor si bunicilor nostri, cu prilejul Zilei internationale a persoanelor varstnice. in mesajul sau, premierul.

Ludovic Orban, catre reprezentantii HORECA: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra Activitatea restaurantelor din zonele cu multe infectari va fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi ca Executivul cauta solutii de sustinere a sectorului HORECA. Am gandit programul de granturi pentru sectoarele afectate de COVID, incercam sa gasim solutii de sustinere, un sistem de vouchere pentru zona turistica, a declarat Orban la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii. UPDATE in acele localitati in care este depasit procentul de infectari cu coronavirus, care este stabilit de 1,5 %, se va lua decizia ca, o perioada, pana scade procentul sub 1,5%, sa se restrictioneze activitatea restaurantelor, a declarat joi Ludovic Orban. Acesta a mai spus ca sunt evenimente, precum nuntile, la care nu sunt respectate regulile.

LUDOVIC ORBAN: PSD duce Romania in faliment

Ludovic Orban a anuntat ca bugetul pentru anul viitor va fi votat in noul Legislativ, dupa alegerile parlamentare, in contextul in care PSD a facut praf ordonanta de urgenta pentru rectificarea bugetara in acest mandat al Parlamentului.

Ludovic Orban: Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament? Nu ati vazut ce au facut cu ordonanta pentru rectificare? Au facut-o praf. PSD duce Romania in faliment

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, duminica, ca bugetul de stat pentru anul 2021 va fi votat in viitorul Parlament, dupa alegerile generale. Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament?, s-a.

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El .

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )