Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lufthansa si Amadeus colaboreaza pentru implementarea unui sistem de control stabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lufthansa si Amadeus colaboreaza pentru implementarea unui sistem de control stabil

Lufthansa Group a semnat un contract cadru major cu Amadeus, ce vizeaza asigurarea unui control stabil si sigur al procesului de incarcare, potrivit unui comunicat remis redactiei de catre companie. continuă pe Ziarul Bursa

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

Senzatii tari pentru clientii unui mall din China: Patronii au montat un topogan in mijlocul complexului (VIDEO)

Senzatii tari pentru clientii unui mall din China. Patronii complexului s-au gandit la o alternativa rapida de coborare si au montat un topogan in mijlocul complexului. Structura de peste 60 de.

MFP va negocia cu BEI pentru contractarea unui imprumut de 300 de milioane de euro

Ministerul Finantelor Publice va negocia cu Banca Europeana de Investitii BEI) acordarea unui contract de finantare in valoare de 300 de milioane de euro pentru acoperirea partiala a contributiei bugetului de stat pentru investitiile de mediu cuprinse in axele 3,4 si 5 din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare, potrivit unui comunicat al Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )