Libnet.ro
UNICEF

10:00

La Lugansk, alegerile pentru viitorul presedinte al Ucrainei, in numai doua din cele 12 districte

România Liberă România Liberă,
La Lugansk, alegerile pentru viitorul presedinte al Ucrainei, in numai doua din cele 12 districte

In regiunea Lugansk, alegerile rezidentiale din Ucraina se vor organiza in numai doua din cele 12 districte, a anuntat Mykhaylo Okhendovsky, presedintele Comisiei Electorale Centrale a Ucrainei, anunta ITAR-TASS. continuă pe România Liberă

Viitorul presedinte al Ucrainei, vorbitor de limba romana?

Cotat cu cele mai mari sanse la alegerile prezidentiale de maine, din Ucraina, miliardarul Petro Porosenko atrage atentia si prin altceva, anume ca, sustin forte politice de la Kiev, ar fi vorbitor de limba romana.

Vasile Blaga: PDL putea mai mult. Le multumesc celor care au votat pentru viitorul lor si al Romaniei in UE

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor realizate la alegerile europarlamentare, ca PDL putea mai mult si a tinut sa le multumeasca celor care astazi si-au facut timp si au mers la vot si au votat pentru viitorul lor, pentru viitorul Romaniei in UE. Asta inseamna mai multi bani pentru Romania, bani europeni.

Dragnea: Am votat pentru viitorul Romaniei

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat astazi, la iesirea de la urne, ca a votat pentru viitorul tarii noastre, pentru europarlamentarii care vor lupta ca ea sa fie puternica in Europa, transmit surse din presa.

Ucraina: Vitali Klitschko a castigat alegerile pentru primaria Kievului - exit-poll

Fostul mare campion mondial la box Vitali Klitschko a castigat alegerile pentru primaria Kievului din partea partidului Lovitura UDAR), potrivit ultimului exit-poll. Vitali Klitschko, recunoscut ca un lider.

Vitali Klitschko a castigat alegerile pentru primaria Kievului-exit poll

Fostul mare campion mondial la box Vitali Klitschko a castigat alegerile pentru primaria Kievului din partea partidului Lovitura UDAR), potrivit ultimului exitpool, informeaza Itar Tass.

Alegerile pentru PE se desfasoara in toate statele din UE. Au inceput cu Marea Britanie si Olanda

In Europa, alegerile pentru Parlamentul European au inceput de joi cu votul cu din Marea Britanie si Olanda. Au urmat Irlanda, Cehia, Letonia, Malta si Slovacia. in cele mai multe state membre se voteaza.

Ucraina se pregateste pentru alegerile prezidentiale de maine, un scrutin crucial pentru viitorul tarii

Ucraina se pregateste pentru alegerile prezidentiale de maine, un scrutin considerat crucial pentru viitorul tarii vecine. Milioanele de alegatori spera ca noul presedinte va putea pune capat conflictului.

Candidatul favorit pentru castigarea presedintiei Ucrainei, Petro Poroshenko, este vorbitor de limba romana

Miliardarul ucrainean Petro Poroshenko, considerat favorit pentru castigarea alegerilor prezidentiale de duminica din Ucraina, a demonstrat in cadrul unui eveniment ca stapaneste foarte bine limba romana, scrie Transmedia, citand portalul ucrainean Glavcom.

Alegerile pentru Parlamentul European au inceput in Olanda si Marea Britanie

A inceput votul pentru alegerile parlamentare. Sectiile de votare din Olanda au fost deschise joi dimineata, lansand un scrutin la nivel european care va desemna 751 de deputati in Parlamentul European, pentru un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )