Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lugera a incheiat anul 2015 cu afaceri de 53 milioane de euro si 7.000 de angajati temporari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lugera a incheiat anul 2015 cu afaceri de 53 milioane de euro si 7.000 de angajati temporari

Compania de recrutare Lugera a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 53 de milioane de euro in crestere cu 30% comparativ cu anul anterior si a obtinut un profit brut de 1,5 milioane de euro, depasind targeturile fixate anterior, a declarat. continuă pe Wall-Street Ro

Wind Speed a investit 1,8 milioane euro intr-un depozit frigorific in orasul Victoria

Compania Wind Speed a investit 1,8 milioane euro in oraul Victoria, din judetul Brasov, pentru un centru de depozitare cu temperatura controlata, alimentat in proportie de 40% din energie solara.

Arabesque a deschis un magazin la Pitesti, dupa investitii de 10 milioane euro

Retailerul de materiale de constructii si finisaje Arabesque a deschis joi, la Pitesti, cel de-al 19-lea magazin al retelei, in urma unei investitii de circa 10 milioane euro, ptorivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Proiecte de 4 milioane euro pentru blocurile din Targoviste. Ce lucrari pot fi facute cu bani europeni

Asociatiile de proprietari din Targoviste pot depune proiecte pentru anveloparea si hidroizolatia termica a blocurilor. Primaria Targoviste a anuntat ca a fost depus ghidul de finantare care le permite celor care locuiesc la bloc sa acceseze bani pentru reabilitarea locuintelor. in total sunt puse la dispozitie 4 milioane de euro.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )