Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lumina Sfanta a ajuns in Romania

Antena3 Antena3,
Lumina Sfanta a ajuns in Romania

Lumina Sfanta s-a aprins sambata in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania. continuă pe Antena3

Sarbatoarea Pastelui: Preotii au luat lumina de la Sfantul Mormant. Lumina Sfanta va ajunge si in Romania (VIDEO)

Preotii au luat lumina de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim. Lumina Sfanta e un miracol al Ortodoxiei, ce are loc in fiecare an de Paste. in timpul Vecerniei din Saci.

FOTO+VIDEO.Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim, la mormantul lui Iisus. Lumina a ajuns in Romania cu un avion special inchiriat de Patriarhie

Lumina Sfanta a fost adusa in Romania de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, cu un avion special, inchiriat de Patriarhie.

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim si va fi trimisa in intreaga lume. O delegatie a Patriarhiei Romane va aduce Lumina Sfanta si in Romania

Lumina Sfanta s-a aprins sambata in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania.

PASTE 2017. Lumina Sfanta s-a aprins sambata in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins sambata in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania.

Lumina Sfanta s-a aprins sambata in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins sambata in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania.

Lumina Sfanta s-a aprins astazi in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins astazi in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in tara noastra.

FOTO. Mii de pelerini asteapta lumina sfanta, la mormantul lui Iisus de la Ierusalim. Lumina va fi adusa in Romania sambata seara

Mii de pelerini asteapta, la Ierusalim, sa ia Lumina Sfanta, la mormantul lui Iisus, scrie News. ro. Aceasta este considerata cea mai evidenta dintre minunile crestine care se petrec in Biserica Ortodoxa. O delegatie a Patriarhiei Romane condusa de Timotei Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, este prezenta la Ierusalim incepand de miercuri, pentru a aduce in Romania Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant.

PASTE 2017. Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa, sambata, in Romania

Lumina Sfanta de la mormantul lui Iisus va fi adusa si in acest an la noi in tara. Lumina Sfanta. O delegatie a Patriarhiei a plecat deja spre Ierusalim,.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Bucuresti, sambata seara, de catre delegatia Patriarhiei Romane, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de Inviere.

FOTO+VIDEO.Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim, la mormantul lui Iisus. Lumina va fi adusa in Romania sambata seara

Lumina Sfanta s-a aprins, sambata, in Biserica Mormantului Sfant, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )