Libnet.ro
UNICEF

00:08

Lupta pentru finala BRD Nastase Tiriac Trophy.Lukas Rosol, primul calificat

Adevărul Adevărul,
Lupta pentru finala BRD Nastase Tiriac Trophy.Lukas Rosol, primul calificat

Sambata se disputa semifinalele probei de simplu din BRD Nastase Tiriac Trophy, ultimul act fiind programat duminica. continuă pe Adevărul

BRD Nastase Tiriac Trophy: Lukas Rosol vs Grigor Dimitrov in finala turneului

Lukas Rosol castigatorul din 2013 al competitiei) s-a calificat, sambata, in finala turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, dupa ce l-a invins pe Robin Haase Olanda), scor 3-6, 6-3, 6-2. In ultimul act al competitiei, cehul il va intalni pe Grigor Dimitrov favorit unu). Bulgarul a beneficiat de abandonul lui Gael Monfils din cauza unei accidentari, la scorul de 5-1 pentru Dimitrov).

BRD Nastase Tiriac Trophy: Lukas Rosol s-a calificat in finala turneului

Lukas Rosol castigatorul din 2013) s-a calificat, sambata, in finala turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, dupa ce l-a invins pe Robin Haase, scor 3-6, 6-3, 6-2.

Se stiu finalistii BRD Nastase Tiriac Trophy: LukasRosol joaca impotriva lui Grigor Dimitrov, calificat prin abandonul adversarului. Rezultatele de la dublu

Semifinalele probelor de simplu si dublu din BRD Nastase Tiriac Trophy s-au disputat sambata, urmand ca ultimele acte sa se desfasoare duminica.

Se stiu finalistii BRD Nastase Tiriac Trophy: Rosol joaca impotriva lui Dimitrov, calificat prin abandonul adversarului. Tecau s-a calificat la dublu

Semifinalele probelor de simplu si dublu din BRD Nastase Tiriac Trophy s-au disputat sambata, urmand ca ultimele acte sa se desfasoare duminica.

Zi prolifica pentru tricolori la BRD Nastase Tiriac Trophy: victorii pe linie ale romanilor la turneul de la Bucuresti. Programul zilei de miercuri

Victor Hanescu, Marius Copil si Adrian Ungur au obtinut victorii pe linie in a patra zi de concurs a turneului ATP BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti. Toti trei s-au calificat in turul doi, unde vor avea adversari de calibru.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei de sambata

Turneul BRD Nastase Tiriac Trophy va programa, sambata, semifinalele din turneul masculin. Lukas Rosol il va intalni pe Robin Haase, iar Grigor Dimitrov pe Gael Monfils. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei de sambata.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei de miercuri

Victor Hanescu vs Gilles Simon se anunta a fi una din cele mai interesante partide de miercuri, de la BRD Nastase Tiriac Trophy. Tot astazi vor mai putea fi vazuti Lukas Rosol, Horia Tecau si Grigor Dimitrov. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Tecau si Rojer, calificati in finala de dublu de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy. Tecau si Rojer s-au impus cu scorul de 2-6, 7-6.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer, in finala competitiei

Perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy, invingand in semifinale cuplul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia, nr.

Marius Copil, eliminat in turul doi la BRD Nastase Tiriac Trophy

Tenismanul Marius Copil, beneficiar al unui wild-card si locul ATP, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. Copil a fost invins, in turul doi, cu scorul de 6-3,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )