Libnet.ro
UNICEF

10:30

Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim din Europa. Romania, clasata pe penultimul loc

B1 B1,
Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim din Europa. Romania, clasata pe penultimul loc

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg ,1. 874 de euro, au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate. continuă pe B1

Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg 1. 874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1. 478 de euro crestere de 18%), Franta cu 1. 430 de euro crestere de 30%) .

Pretul carnii de vita in viu, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Pretul futures al carnii de vita in viu a crescut ieri, pe piata americana, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce Tyson Foods Inc.

Randament scazut pentru cel mai mare fond suveran din lume

Fondul de investitii al guvernului norvegian, cu active de 760 miliarde de dolari, a desemnat o comisie insarcinata sa imbunatateasca performantele institutiei, dupa ce a inregistrat in trimestrul al doilea un randament de numai 0,1%, potrivit Wall.

Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

VIDEO Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

Romanii au aproape cele mai mici salarii minime din UE. Vezi un top al castigurilor din Uniune

Romania are printre cele mai mici salarii minime din Uniunea Europeana. Singurii care castiga mai putin ca noi sunt vecinii bulgari, potrivit datelor furnizate de EUROSTAT. in Romania, salariul minim este de 179.

BOMBA in fotbalul rusesc. Cel mai bogat club isi vinde vedetele si taie bugetul!.

Anji Mahacikala, cel mai bogat club de fotbal din Rusia si unul dintre pretendentii la titlu, are probleme financiare dupa ce patronul, miliardarul rus Suleiman Kerimov a decis sa reduca drastic fondurile echipei. Kerimov a luat decizia de a reduce bugetul echipei, de la circa 200 milioane euro, cat era anuntat initial, la sub 55. De asemeni conducerea clubului va renunta la serviciile unor vedete cu salarii colosale, precum Samuel Etoo care castiga 20 milioane euro pe sezon) sau .

Directorul Time Warner, despre serialul Game of Thrones: Faptul ca este cel mai piratat show din lume este mai bine decat un premiu Emmy

Jeff Bewkes, directorul executiv al Time Warner, compania care detine canalul de televiziune HBO, a declarat ca faptul ca Game of Thrones este cel mai piratat serial de televiziune din lume este mai important.

Cel mai mare producator de generice si-a majorat afacerile la 56 mil. euro

Cifra de afaceri a Terapia Ranbaxy, cel mai mare producator de medicamente generice din Romania, s-a situat in primul semestru la 250 milioane lei 56 milioane euro), in crestere cu 8% comparativ cu perioada similara a anului trecut, scrie Mediafax .

VIDEO Cel mai scump concert din istorie in Romania: Roger Waters pe 28 august

Concertul Roger Waters, organizat pe 28 august in Piata Constitutiei din Bucuresti, va fi cel mai scump eveniment de acest tip organizat vreodata in Romania, potrivit CEO-ului Emagic, Laura Coroianu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )