Libnet.ro
UNICEF

10:30

O macara a cazut peste doua persoane, la Braila: Una dintre victime a murit pe loc

B1 B1,
O macara a cazut peste doua persoane, la Braila: Una dintre victime a murit pe loc

Un grav accident s-a produs, sambata dimineata, la trecerea cu bacul intre Braila si Insula Mare a Brailei. Omacara senilata de 20 de tone s-a rasturnat peste doua persoane. Una dintre ele a murit pe. continuă pe B1

O macara a cazut peste un ponton, in Portul Braila: O persoana a murit, iar alta a fost ranita

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, sambata dimineata, dupa ce o macara a cazut peste pontonul unde ancoreaza bacurile, in Portul Braila, transmite Mediafax.

O macara a cazut peste doi oameni in portul Braila.

Un grav accident s-a produs, sambata dimineata, la trecerea cu bacul intre Braila si Insula Mare a Brailei. O macara senilata de 20 de tone s-a rasturnat peste doua persoane. Una dintre ele a murit pe loc, iar cea de-a doua a fost transportata in stare grava la spital. Macaraua ar fi cazut peste un barbat care mergea cu bicicleta pe ponton, in zona trecerii cu bacul spre Insula Mare a Brailei. Barbatul a fost prins sub macara, iar utilajul a ramas suspendat peste ponton. La fata locului se .

Accident grav in Portul Braila: o persoana a murit si alta a fost ranita dupa ce o macara a cazut peste un ponton

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, sambata dimineata, dupa ce o macara a cazut peste pontonul unde ancoreaza bacurile, in Portul Braila. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Braila, accidentul a avut loc in jurul orei 09. 00, in Portul Braila, dupa ce o macara a cazut peste pontonul unde ancoreaza bacurile.

MACARA CAZUTA peste un trecator, la Braila

Un incident oribil a avut loc in Braila, in urma cu putin timp. Conform primelor informatii, o macara de 20 de tone s-a prabusit si a cazut peste un trecator. Potrivit primelor informatii, macaraua ar.

FOTO: Una dintre cele mai frumoase gari din Romania, in ruina.

Statia CFR din Brad, considerata una dintre cele mai frumoase gari din Romania, are fundatia grav afectata si se va darama daca nu se vor face urgent lucrari de consolidare. Planseul dintre parterul cladirii si subsol s-a prabusit deja pe o portiune considerabila. De peste 50 de ani, imobilul se afla intr-o continua stare de degradare. Activitatea feroviara din ce in ce mai redusa nu mai justifica investitii masive in cladire, iar conducerea CFR nu este interesata sa reabiliteze un monument .

Franta: Una dintre cele mai mari tabere de romi a fost evacuata

Una dintre cele mai mari tabere de romi din Franta, in care locuiesc aproximativ 800 de persoane, a fost evacuata miercuri, la Saint-Ouen, la periferia Parisului, relateaza AFP. Potrivit prefecturii.

Franta: Autoritatile au dezmembrat una dintre cele mai mari tabere de tigani, asociatiile denunta o operatiune de o foarte mare brutalitate

Politia franceza a evecuat miercuri, la Saint-Ouen, in suburbiile pariziene, una dintre cele mai mari tabere de tigani din Franta, in care traiau in ultimele saptamani circa 800 de oameni, dintre care zeci de copii, scrie AFP.

Franta: Una dintre cele mai mari tabere de romi a fost evacuata.

Una dintre cele mai mari tabere de romi la periferia Parisului a fost evacuata, miercuri, dupa ce autoritatile au decis ca tabara punea in pericol alimentarea cu caldura a capitalei, dar si numeroase spitale pariziene. Evacuarea taberei, situate pe un teren abandonat aflat in vecinatatea unei termocentrale, a inceput in cursul diminetii, a anuntat prefectura departamentului Seine-Saint-Denis. Evacuarea este in curs. Oamenii pleaca . ), a confirmat pentru AFP Samir Mile, un purtator de .

Doua persoane, ranite in urma unui accident produs pe soseaua de centura a orasului Buzau

Un accident de circulatie soldat cu ranirea a doua persoane s-a produs, vineri dimineata, pe raza municipiului Buzau. in timp ce conducea, pe Soseaua Nordului, o autospeciala ce tracta o remorca, pe fondul carosabilului acoperit cu polei, un buzoian in varsta de 54 de ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul asupra directiei, iar autovehiculul s-a lovit de parapetul de pe partea dreapta a sensului sau de mers.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )