Libnet.ro
UNICEF

06:00

Macovei: Daca esti politician din USL, nu este nicio problema sa fii si infractor.

România Liberă România Liberă,
Macovei: Daca esti politician din USL, nu este nicio problema sa fii si infractor.

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, vrea ca primarii, consilierii si presedintii de consilii judetene sa incalce legea si sa nu mai fie pedepsiti. Monica Macovei a scris pe blogul sau ca Antonescu este un bufon al politicii romanesti si a propus o lege de amnistie pentru cei condamnati pentru conflicte de interese, dar si introducerea unui recurs in interesul legii pentru scaparea primarilor incompatibili. Antonescu isi face calcule ca . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Ruptura USL este inevitabila. Antonescu stie ca nu va fi candidat USL la prezidentiale

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ca ruptura USL este inevitabila, iar liderul PNL Crin Antonescu este constient ca nu va fi candidatul USL la Presedintie. Eu cred ca ruptura USL e inevitabila.

Bilantul atacului la mallul din Nairobi este de 67 de morti

Bilantul incidentelor armate care au avut loc intr-un centru comercial din Nairobi este de 67 de morti, dintre care 61 de civili si sase agenti ai fortelor de ordine, anunta presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta,.

Ilie Sarbu: Apele din USL se vor linisti cand vine inghetul.

Senatorul PSD Ilie Sarbu a sustinut ca USL are un candidat la prezidentiale, el fiind Crin Antonescu. Sarbu a facut aceasta declaratie in contextul ca raspuns la o intrebare pusa de un jurnalist, care se referea la un interviu aparut in ziarul Gandul. CITITI SI: Crin Antonescu: Nu fac corespondenta prin presa cu domnul Ilie Sarbu Ilie Sarbu a recunoscut insa ca sunt ape tulburi in USL. Mai sunt ape tulburi, de obicei apele sunt tulburi primavara, acum sunt toamna. Se vor linisti cand vine .

O filiala Danone din China este acuzata de mituirea unor medici

Filiala companiei Danone in China, Nutricia, este suspectata de acte de coruptie, relateaza AFP. Osursa medicala sustine ca Nutricia a mituit peste 100 de medici, din 14 spitale, la Beijing, cu scopul de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )