Libnet.ro
UNICEF

22:00

Macovei: Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament pentru ca este ilegal

Adevărul Adevărul,
Macovei: Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament pentru ca este ilegal

Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita premierului Victor Ponta retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament, pe motivul ca proiectul de lege este din start ilegal intrucat nu intruneste toate criteriile mentionate de Ministerul Justitiei. continuă pe Adevărul

Tomac ii cere lui Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana.

Liderul Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, i-a cerut, marti, intr-o conferinta de presa, premierului Ponta sa renunte la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. In primul rand, vrem sa-i cerem prim-ministrului Victor Ponta sa renunte la proiectul de lege privind unele masurile legate de exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana. ) Observam cum prim-ministrul Ponta aproba un proiect de lege, iar deputatul Victor Ponta este .

Ponta: Am trimis proiectul Rosia Montana la Parlament ca sa nu putem fi dati in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Executivul a aprobat proiectul privind Rosia Montana si l-a transmis Parlamentului pentru ca astfel Guvernul nu mai poate fi dat in judecata de catre Gold Corporation,.

Ministerul Justitiei a dat un aviz negativ pentru proiectul Rosia Montana. Cu toate acestea, Guvernul l-a trimis in Parlament

Ministerul Justitiei a dat aviz un negativ pentru proiectul Rosia Montana adoptat de Guvernul Ponta. Cu toate acestea, Guvernul a trimis legea spre aprobare catre Parlament, saptamana trecuta. Ministerul lui.

Eugen Tomac despre Victor Ponta: Nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA

Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, a declarat vineri in legatura cu decizia premierului Victor Ponta de a aproba proiectul de lege pentru exploatarea aurifera de la Rosia Montana ca nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA. Vom reveni cu amanunte.

Emil Hurezeanu despre proiectul Rosia Montana: E normal sa protestezi cand nu stii despre ce-i vorba

Emil Hurezeanu a fost invitat luni la emisiunea Jurnalul de seara, unde a vorbit despre proiectul Rosia Montana, dar si despre protestele fata de exploatarea miniera care au loc zilele acestea in Piata Universitatii din Capitala, dar si in alte orase ale tarii.

Ponta: Am trimis proiectul Rosia Montana la Parlament pentru ca sa nu putem fi dati in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Executivul a aprobat proiectul privind Rosia Montana si l-a transmis Parlamentului pentru ca astfel Guvernul nu mai poate fi dat in judecata de catre Gold Corporation, care ar putea cere despagubiri de.

Proiectul Rosia Montana, intre dilemele lui Ponta si strigaturile ecologiste.

Dezbaterea despre Rosia Montana a ramas la fel de dezlanata si inconsistenta ca in trecut. Rosia Montana a redevenit un subiect fierbinte. Dar e greu de spus despre ce ar trebui sa vorbim in primul rand: despre potentiala poluare cu cianuri, despre bani, despre locurile de munca care s-ar crea la fata locului? Sau poate despre faptul ca duminica seara au iesit in strada mii de oameni, nu doar in Bucuresti, ci si in tara si chiar in strainatate, pentru a .

Ministerul Economiei nu a avizat proiectul Rosia Montana

Ministerul Economiei nu a avizat proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, a precizat, ieri, ministrul de resort Varujan Vosganian, subliniind ca votul sau din Parlament va depinde de prezentarea unor garantii de mediu, cu privire la care are are mari rezerve.

Comisia Europeana: Pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, dar urmarim proiectul Rosia Montana indeaproape

Comisia Europeana CE) urmareste indeaproape proiectul minier Rosia Montana, dar pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, a declarat joi, pentru Agerpres, Joe Hennon, purtatorul de cuvant al comisarului european de mediu, Janez Potocnik.

Protest in fata ambasadei Romaniei din Londra fata de proiectul Rosia Montana

Un protest de solidaritate cu cele din Romania fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, la care au participat intre 150 si 200 de persoane, a avut loc duminica in fata ambasadei Romaniei la Londra, relateaza astazi The Guardian, in editia electronica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )