Libnet.ro
UNICEF

01:05

MACRO NEWSLETTER 20 septembrie 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 20 septembrie 2016

Vanzarile retail din SUA si-au temperat cresterea anuala in august 2016, pana la 1,9%, de la 2,4% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare peste asteptari, de 0,3%, dupa un avans de 0,1% in luna anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Varsatorii sunt sponsorizati din plin

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Berbecii atrag atentia persoanelor de sex opus, Leii incaseaza bani, iar Sagetatorii sunt pusi pe distractie.

20 septembrie Azerbaijan marcheaza Ziua Petrolistului

In fiecare an, la 20 septembrie, Azerbaijan sarbatoreste Ziua Petrolistului - sarbatoarea profesionala a lucratorilor din sectorul de petrol si gaze. La data de 16 august 2001, fostul presedinte al Azerbaidjanului, Heydar Aliyev, a semnat un decret in temeiul caruia data de 20 septembrie este marcata in Azerbaidjan ca Ziua Petrolistului. Celebrarea acestei zile este sincronizata cu semnarea unui contract de exploatare in comun a zacamintelor de titei Azeri, Cirag si a unei parti din zacamantul Ghyunesli, amplasate in sectorul azer al Marii Caspice, semnat la data de 20 septembrie, in anul 1994, de 13 mari companii de petrol BP, SOCAR, Amoco, McDermott, Unocal, LUKoil, Statoil, Exxon, TPAO, Pennzoil, Itochu, Ramco, Delta) din 8 tari Azerbaidjan, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Turcia, Norvegia, Japonia, Rusia si Arabia Saudita).

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19 25 septembrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 19 25 septembrie 2016. Berbec Saptamana aduce un amalgam de situatii si discutii controversate greu de inteles si controlat. Cheltuielile se pot int.

Curs valutar 20 septembrie. Depreciere notabila a lirei sterline

Cursul valutar valabil marti, 20 septembrie, indica o depreciere notabila, de patru bani, a lirei sterline .

20 septembrie in istorie: Se naste Victor Ponta. Magellan pleaca in lume

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 20 septembrie .

HOROSCOP 20 septembrie. Sagetatorii vor avea discutii cu sefii

Horoscop maine, 20 septembrie. Sagetatorii vor avea discutii cu sefii, iar Pestii vor primi vesti bune. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

O poveste captivanta, pe scena Salii Barbu Stierbei. in vizita la domnul Green se joaca pe 20 septembrie

Stagiunea teatrala de toamna aduce pe malul Borcei, marti, 20 septembrie, un spectacol remarcabil, o tragi-comedie, pusa in scena de Teatrul Evreiesc de stat, avandu-i in distributie pe Virgil Ogasanu si Tudor Istodor.

Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 19 25 septembrie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Wisdom of Hidden Realms- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o.

Horoscop zilnic, 21 septembrie 2016: Sagetatorii recupereaza o mostenire

Horoscop zilnic, 21 septembrie 2016: Gemenii se bucura de multiple resurse financiare, Balantele primesc recompense, iar Varsatorii descopera ca o persoana din anturaj ii poarta o iubire sincera.

Horoscop zilnic, 19 septembrie 2016: Racii au initiative mai mult decat inspirate

Horoscop zilnic, 19 septembrie 2016: Berbecii semneaza un contract avantajos, Gemenii au parte de relatii excentrice, iar Scorpionii sunt apreciati de sefi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )