Libnet.ro
UNICEF

15:30

Madalin Voicu s-a insurat dupa 14 ani de relatie

ADPM ADPM,
Madalin Voicu s-a insurat dupa 14 ani de relatie

Madalin Voicu s-a insurat dupa 14 ani de relatie cu pictorita Carmen Olteanu. Iata cum a fost la ceremonia religioasa si la petrecere. continuă pe ADPM

Harghita: Un baiat de 14 ani a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de un urs

Un baiat in varsta de 14 ani, din judetul Harghita, a fost transportat, luni, la Spitalul Municipal Gheorgheni, dupa ce a fost atacat de un urs. Potrivit Mediafax, incidentul s-ar fi petrecut la o stana din.

A ramas gravida la 14 ani. E greu de crezut ce i-a facut apoi iubitul

O minora de 14 ani din a fost lasata insarcinata de iubitul ei in varsta de 18 ani. Totul s-a petrecut in Mintiul Gherlii, langa orasul Gherla. Dupa ce a aflat ca va avea un copil, tanarul in cauza a.

Baiat de 14 ani atacat de urs. Animalul i-a sfasiat piciorul stang. Cum a scapat adolescentul

Un baiat in varsta de 14 ani a fost transportat, luni, la Spitalul Municipal Gheorgheni, judetul Harghita, dupa ce a fost atacat de un urs la o stana din apropierea satului Jolotca, in timp ce se afla cu vitele.

SUA: Un elev in varsta de 14 ani a tinut ostatici 27 de colegi intr-o scoala din Virginia de Vest

Un elev in varsta de 14 ani, din statul american Virginia de Vest, a tinut ostatici 27 de colegi, cateva ore, miercuri, amenintandu-i cu o arma de foc, informeaza CNN. Incidentul a avut loc intr-o scoala din.

TEROARE la un liceu din SUA: Un elev de 14 ani si-a AMENINTAT colegii cu o arma de foc

Un elev, in varsta de 14 ani, care detinea o arma de foc, a tinut ostatici, pentru cateva ore, zeci de colegi cateva ore, intr-o scoala din Statele Unite ale Americii.

Un tanar 14 ani din Harghita, ATACAT de urs

Un baiat in varsta de 14 ani a atacat de un urs la o stana din apropierea satului Jolotca, din Harghita, in timp ce se afla cu vitele la pascut. Tanarul fost transportat, luni, la Spitalul Municipal Gheorgheni, judetul Harghita .

Marea Britanie si Iranul isi redeschid duminica ambasadele, dupa patru ani de la inchiderea lor

Marea Britanie si Iranul isi redeschid ambasadele duminica, dupa patru ani de la inchiderea lor, confirmand astfel normalizarea treptata a relatiilor dintre cele doua tari, relateaza The Guardian. Ambasadele.

S-a ales praful! Megan Fox si Brian Austin Green divorteaza dupa 5 ani de casnicie!

Nu mai este totul roz intre Megan Fox si Brian Austin Green. Actrita din Testoasele Ninja si actorul din Beverly Hills 90210 au decis sa puna punct mariajului lor de cinci ani, in urma caruia au rezultat doi baieti. Megan Fox a depus actele de divort la inceputul verii citand divergente ireconciliabile.

Un baiat de 14 ani a fost atacat de urs in Harghita. Este a cincicea persoana muscata doar in acest an

Adolescentul a scapat cu viata, doar pentru ca nu s-a pierdut cu firea dupa ce ursul l-a muscat. A facut pe mortul, iar animalul l-a lasat in pace.

Actul de curaj al unei bolnave de psoriazis! Ceea ce a facut ea este incredibil - Dupa 10 ani de batjocura, a decis sa ia atitudine!

Giorgia Lanuzza a fost diagnosticata cu psoriazis la varsta de 13 ani dupa ce tatal ei a murit. Fata de 24 de ani a decis sa nu se mai rusineze de boala ei si a pozat in costum de baie, etalandu-si bubele din.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )